Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Goodnotes

(Subiect creat la: 08-01-2024 02:24 PM)
378 Vizualizări
ali77mada
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua. De curând am achiziționat o tableta S9+ eu având înainte Ipad . Am ales Tab S9+ pentru ca in prezentarea tabletei pe toate site-urile am văzut ca merge instalata aplicația Goodnotes. Eu folosesc această aplicație de câțiva ani și îmi este foarte., foarte utila cam 90 % din munca o fac în aceasta aplicație. Asa ca am ales Tab s9+ . Doar ca după instalarea aplicației am constatat ca nu merge bine. Se blochează foarte tare și nu ai ce sa ii faci decât sa o dezinstalezi și sa o instalezi la loc. Spre exemplu azi s-a blocat de vre-o 4 -5 ori în 30 min. Asta îmi îngreunează lucrul foarte tare și ma apuca toți nervii. Ce pot face în cazul asta?
Am raportat către cei de la Goodnotes dar nici o schimbare și nu am primit nici un răspuns . 
8 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Prima dată verifică ca sistemul de operare android al tabletei să fie actualizat la zi. Din Setări - Aplicații - Goodnotes - Locație stocare, ștergi memoria cache (Golire cache) Tot de acolo intră la Baterie să fie setată aplicația pe Optimizat. M-ai poate fii nevoie de o nouă actualizare a aplicației de la dezvolatorul aplicației.
Edit: Verifică și celelalte aplicații din Google Play să fie actualizate, cum ar fii Android System WebView să fie actualizată la.zi.
ali77mada
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua. Am încercat dar tot nu merge. Mulțumesc de răspuns.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă (Mad)Alina,
Bine ai venit în comunitatea Samsung Members (România)!
Din cele relatate de tine, reiese că nu știi prea multe despre calculatoare. Aici vei găsi oameni drăguți, dispuși să te ajute.
Pentru a-ți rezolva problema legată de aplicația GoodNotes, îți ofer câteva sfaturi (printre ele vei găsi și soluția):
- asigură-te că ai făcut toate actualizările la cea mai recentă versiune stabilă (alfa adică) atât pentru sistemul de operare (Android este diferit de iOS, după cum vei constata singură, pe măsură ce vei căpăta experiență ca utilizator) cât și pentru aplicația care se blochează;
- instalează, din (Samsung) Galaxy Store suita de aplicații Galaxy Guardians și fă-ți un obicei din a rula Galaxy App Booster și Memory Guardian.
Spor la treabă!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Fereasca sfantul sa foloseasca versiuni alfa. 😅

Probabil atat poate aplicatia. Din cate vad, recunosc si ei ca are de multe ori probleme si in IOs, iar pe Android, cred ca are si mai multe, din ce reiese din review-urile utilizatorilor.

3Merlin
Legend
Opțiuni
Să nu-mi spui că varianta alfa de corona-virus nu e cea mai bună, că le cer ăstora de la Pfizer BioNTech banii îndărăt pe cele trei doze de vaccin, pe care guvernul mi le-a oferit gratuit... Da' din ce categorie (software, desigur) face parte această aplicație, care îi dă dureri de cap Alinei?
Că guvernul ne-a oferit posibilitatea de a ne alege vaccinul. Îi putem recomanda o altă aplicație, care să fie mai stabilă și mai bine cotată în App Store.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Versiunea alfa nu e bună nici la viruși nici la softuri. Este prea instabilă și cu multe bug-uri/mutații 🙂.
La partea cu folosirea altei aplicații sunt total de acord pentru că se pare că această aplicație are versiune pentru android doar ca să nu zică lumea că nu are.
ali77mada
Journeyman
Opțiuni
Când instalez aplicația îmi apare mesaj ca rulează în Chrome. Mie asta nu mi se pare ok.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Asigură-te că GoodNotes nu este setată ca aplicație implicită pentru deschiderea anumitor tipuri de fișiere. Acest lucru poate cauza confuzii cu browserul Chrome, totodată vezi sa fie aplicația Chrome actualizată . De asemenea asigură-te că aplicația GoodNotes are permisiunile necesare pentru a funcționa corect.
0 Aprecieri