Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme cu SIM

(Subiect creat la: 10-06-2025 12:23 PM)
219 Vizualizări
Andreiiulian
Pioneer
Opțiuni
Salut! De câteva luni am o problema foarte ciudata cu tableta (a9 plus 5g),mi se strica cartelele sim în ea. nu,nu glumesc. deci,am avut doua cartele sim care mergeau în telefon,si m-am decis sa bag una dintre ele pe tableta. Dupa câteva luni m-am trezit ca nu mai mergea cartela,afisa doar apeluri de urgenta. Apoi,am mai băgat încă o cartela,și aia s-a stricat. Țin sa menționează ca aceste doua cartele erau în perioada de gratie. Am zis sa bag și un sd în ea,s-a stricat și acela.
Care ar putea fi cauza? A mai avut cineva problema asta?
7 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Cu (foarte) mulți ani am avut o problemă cu un telefon care îmi strica cartelele sim și periodic trebuia să le schimb.
Cel mai probabil problema este de la tabletă. Acum nu știu dacă mai ai garanție sau nu, dar îți recomand o vizită într-un service autorizat Samsung, pentru un diagnostic.

Poți consulta aici locațiile:
https://esdrom.ro/locatii-service/
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Esti sigur ca acele carduri SIM s-au stricat in tableta? Le-ai mai incercat ulterior intr-un telefon? Cat erau de vechi?

Cardul SD l-ai formatat? Era nou? Ai incercat sa il scoti fara sa opresti tableta sau sa ii dai intai eliminare?

Sincer, eu nu doar ca nu am avut, dar nici nu am mai auzit de astfel de probleme.

Andreiiulian
Pioneer
Opțiuni
Da,am încercat aceste SIM-uri și în telefon și tot nu mergeau,una avea câțiva ani ce-i drept dar cealaltă avea maxim doua luni. Cardul are cam jumătate de an și nu l-am formatat. Am încercat sa îl scot și cu eliminare și după tot nu îl citea,nici în telefon. Menționez ca e un card sandisc
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Atunci trebuie sa o trimiti in service. Ori e un contact cu probleme in cititor, ori aplica un voltaj gresit.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ciudat comportament.. pare sa fie ceva in neregula cu slotul SIM / SD card. Eu as trimite tableta intr-un service pentru verificari.

GeorgeH
Legend
Opțiuni
Cel mai probabil, cititorul de SIM și/sau cel de card SD din tabletă este defect. Un cititor defect poate aplica tensiuni incorecte, problema asta am avut-o eu pe o tabletă Lenovo. Soluția mea a fost simplă. Nu am mai pus card in ea, reparația era destul de scumpă și nu aveam neapărat nevoie de SIM in ea, aveam wireless in zona.
--------------------------------------------------
„Inteligența pe glob este constantă în timp ce populația este în creștere”
Andreiiulian
Pioneer
Opțiuni
da,mi se pare o idee buna,nici eu nu am nevoie neapărat de sim în ea și nici nu vreau sa ma stresez cu reparații