Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Precomenzi TabS8

(Subiect creat la: 24-03-2022 11:00 AM)
723 Vizualizări
Yuna21
Journeyman
Opțiuni
Salut! 
Eu am făcut o precomanda la Tab S8 Plus pe data de 12.02.2022, am văzut pe forum ca alte persoane care au comandat cu mult după mine deja au primit tabletele. 
Când contactez samsung suport mi se transmite ca "nu putem sa va comunicam o data la care va livram produsul". Oare chiar nu exista nicio politica care sa oblige samsung sa livreze produsul la o data maxima? 
As vrea sa mai știu dacă comenzile voastre au ajuns și comanda când a fost plasata. 
Mulțumesc!
10 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Yuna21 !

În momentul în care ai făcut precomanda ce anume era stipulat la capitolul livrare? Ți se spunea ceva, măcar o perioadă?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Yuna21
Journeyman
Opțiuni
Se spune doar ca precomanda va începe de pe data de 25.02, dar totuși a trecut o luna, mi se pare cam exagerat.
Xamu
Journeyman
Opțiuni

Salut,

Si eu imi astept Tab S8 -ul. Ieri am primit telefonic asigurarea ca au stocul suficient pentru onararea precomenzilor dar mai dureaza 2-3 zile livrarea din cauza numarului mare de precomenzi. Ce avem de facut???

Asteptam....

0 Aprecieri
Yuna21
Journeyman
Opțiuni
Ati sunat dvs la samsung?
Xamu
Journeyman
Opțiuni

Da. Ieri 24.03.2022

Yuna21
Journeyman
Opțiuni
@Xamu când vă vine comanda, ați putea lăsa un comentariu aici?
Xamu
Journeyman
Opțiuni

Din pacate informatia primita saptamana trecuta a fost fake. Ieri mi-au confirmat, din nou, ca nu au stoc si NU AU ALTE INFORMATII. 

Samsung Romania o mare bataie de joc pe banii clientilor. Am trimis la ANPC. Vedem ce si cum....

0 Aprecieri
Yuna21
Journeyman
Opțiuni
Este ireal ce se întâmplă.
Xamu
Journeyman
Opțiuni

Intr-un final am primit-o. 

0 Aprecieri
Yuna21
Journeyman
Opțiuni
La mine nu este nici măcar în procesare... ați mai sunat la samsung?
0 Aprecieri