Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Nu functioneza datele mobile

(Subiect creat la: 11-01-2025 10:32 AM)
284 Vizualizări
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni

image

image

image

image

Stie cineva de ce nu imi intra datele pe tableta? Imi apare vodafone si tot dar nu apare nici 4G nici 5G.. am dat restart la tabletă si resetare la setarile de rețea, dar nimic.. stie cineva de ce si ce sa mai incerc? Este vorba de Tab S10+ 5G
1 Soluţie
Soluţie
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Între timp am găsit rezolvarea.1736585591915.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Depinde și de operatorul la care ești, posibil sa fie nevoie sa faci setările manual pentru internet, in cazul in care acestea nu se trimit automat. Încearcă să le faci manual.
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Mersi! Am rezolvat
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bravo ție...
Nu uita să ți-o marchezi ca soluție acceptată.
😉
Soluţie
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Între timp am găsit rezolvarea.1736585591915.jpg
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Exact despre asta spuneam.. bravo
3Merlin
Legend
Opțiuni
Altă șmecherie des folosită, care păcălește AI-ul, pentru a parveni în vârful ierarhiei (adică pentru ajunge, fără merite deosebite, prin mijloace necinstite sau printr-un concurs favorabil de împrejurări la o bună situație materială sau poziție în ierarhia socială):
1) creezi o cerere de rezolvare a (ne)cazului tău, fără să oferi detalii semnificative (modelul dispozitivului, capturi de ecran, dacă ești la zi cu actualizările, etc);
2) aștepți soluții din partea membrilor comunității (eventual folosești semnul exclamării și emoticoane, pentru a atrage atenția);
3) pretinzi că nici unul din răspunsurile primite nu te-a ajutat să rezolvi problema;
4) după ce ți-ai rezolvat (ne)cazul, adaugi detaliile omise intenționat la pasul 1) și marchezi DOAR propriul răspuns ca SOLUȚIE ACCEPTATĂ.
Cu alte cuvinte, un păduche zburător, ascuns în aripi de condor.
Samsung s-a gândit și la asta... de aceea fiecare comunitate are un moderator, cu privilegii administrative.
😉
0 Aprecieri