● Către persoanele care au facut acest nou One UI 7, în special pe tableta mea (un tab S9), de ce... pur și simplu DE CE nu pot face ecranul mai mic de 6x6? (Inainte aveam un 6x5 si acel rand in plus e chiar enervant)
● Încă ceva, ce s-a intamplat cu acei oameni de pe widget-ul cu vremea? Chiar îmi placea de ei. De ce nu mai este nicio modalitate de a avea widget-ul de vreme într-o formă verticala? Eu cel putin asa il aveam inainte, acuma nu se mai poate. Unde este acea customizare de la Samsung? De aia am cumparat android si nu apple. Adica ok, inteleg sa adaugi chestii noi, dar de ce sa scoti lucruri vechi?
● De ce nu pot sa dau afara setarile alea enervante pe care nu le folosesc din bara aceea de notificari? (cum ar fi: nearby devices, smart things, smart view si modes?) Defapt, nici inainte nu puteam sa le dau afara dar acuma sunt si mai multe! Efectiv zici ca mi-am luat tableta de la o alta marca ieri si debea acum invat s-o folosesc.
● Primul lucru pe care l am cautat pe google a fost cate setari din astea noi le pot readuce la normal, cum erau inainte. Una din ele este inventia la astia de la Samsung cu bara lor de notificari in stanga si quick panel-ul in dreapta. O panarama. In primul rand de ce au luat ei decizia ca mi-ar placea asa ceva. (dar, daca nu ar fi facut asta, cum ar fi stiut lumea de noua schimbare, nu?)
● Încă ceva, de ce acuma cand sterg ultima notificare, nu dispare si quick panel-ul? De ce trebuie sa mai fac o miscare in plus? Inainte de update nu trebuia sa fac asta!
● Acum cireasa de pe tort, ce e cu ciorba aia de aplicatii in care trebuie sa dai scroll ca sa gasesti ceva? Chiar daca sortez sa imi arate pagini, sunt "customizate" si deloc alfabetic.
● Si gen de ce arata iconita de baterieidentic cu aia de la apple? Pe bune?
● De ce cand intorc tableta aplicatiile seamesteca?
M-am plictisit sa mai vorbesc acum o sa tac...