Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Inlaturare notificare actualizare

(Subiect creat la: 20-12-2023 09:13 AM)
1487 Vizualizări
Dorin92
Apprentice
Opțiuni
Salutare, mi-am luat anul acesta o tableta samsung si am primit din nou notificare de update la nu stiu ce 6 UI. Nu ma intereseaza update-urile de la samsung, ca toate mi-au distrus performantele vechilor tablete. Cum pot anula acea notificare de acolo?
30 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu poți anula acea notificare. Doar făcând update-ul vei scăpa de ea.
Dorin92
Apprentice
Opțiuni
As dori sa imi scrie cineva de la samsung, chiar va trebui sa fac o plangere la protectia consumatorului? E shema veche asta cu update-urile carora nu le poti da cancel sa te forteze sa cumperi urmatoarele generatii si sunt total impotriva.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Atunci mergi la altcineva, update-urile sunt pentru a a menține în siguranță tableta / telefonul ce e asa greu.. n ai cum sa îl oprești.
Sunt multe cazuri în lumea asta
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu e nicio schemă. Este o normalitate. UE chiar vrea să îi oblige să dea și mai multe update-uri 😅.
Iar faptul că după o vreme merge mai încet tableta este este în principal din cauza aplicațiilor instalate, care se actualizează și ele și devin tot mai mari consumatoare de resurse. Poți face liniștit actualizarea. Oricum până la urmă o să o facă tableta singură indiferent de setări. 🙂
Iar cu protecția consumatorului pe faza asta...o să le faci doar ziua mai bună 🙂
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Dacă ți apăsată pe ea nu apare un i? Care apoi te duce la o aplicație în setări, mergi la notificări și debitezi notificările?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Dorin92 ,

Poți merge la settings > software update > disable download update automatically and Scheduled software update.

Însă, mai devreme sau mai târziu tot va trebui să-ți actualizezi dispozitivul la cele mai noi update-uri. Dacă vrei să fii extremist, taie conexiunea la Internet. 😀

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sa faci plangere ca ce? 😂 😂 😂 Ca Samsung te informeaza ca a venit un update si iti recomanda sa il instalezi pentru a beneficia de ultimele patch-uri de securitate? Sau ai cumva impresia ca daca vii aici amenintand o sa se grabeasca cineva sa iti rezolve o problema care exista doar in capul tau? Mult succes cu asta...

Daca nu vrei update, dezactivezi download-ul automat si stai asa pana o sa iei un malware ceva si o sa incepi sa te plangi ca nu ai fost protejat

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Perfect, stai cu el. E clar ca daca la o persoana a fost ok o sa fie la toti. Nici nu stiu de ce mai scot update-uri, doar sunt asa degeaba nu..?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu a zis nimeni nimic de schimbat telefon si nici de functionalitate. Dar daca tu nu ai luat malware sau nu ai intrat pe link-uri cum le zici tu dubioase, nu inseamna ca nimeni nu o face... Samsung sau producatorii nu scot update-uri in functie de 1 persoana si statistic sunt multi mai multi care o patesc decat cei care scapa fara probleme...

P. S. "nu mai primeste... ", "numai" se foloseste in alt context

PACRi
Maestro
Opțiuni
Numai o greșeală mică și inocentă a făcut. Nu mai fi rău 🤣
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca eram rau deschideam topic nou 🤷🏻

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pai tocmai prin social media se răspândește cel mai ușor malware-ul. Inclusiv în instituțiile care au rețeaua securizată, angajații care trudesc din greu la Facebook (și restul rețelelor) sunt cea mai mare breșa de securitate 😁. Și un malware inteligent este exact cel la care nu vezi efectele. Sunt curios cum își dă seama lumea că are sau nu așa ceva? Sughite telefonul? 😅
Dar cum am mai spus-o de multe ori sunt mulți care vor doar să meargă bine Facebook și jocurile, iar când se trezesc cu date/ bani furați urlă la toată lumea că de ce au fost lăsați să facă prostii (click-uri aiurea, instalări de aplicații la nimereală...)
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai asa e cand o patesti, dai vina pe toata lumea, eventual pe Samsung ca nu ti-a pazit cum trebuie telefonul, decat sa recunosti ca e vina ta.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu stiu asta dar e netul plin de situatii de genul asta. Eu am in familie pe cineva careia i s-a facut tranzactie neautorizata cu cardul in valoare de aprox 400 lei pe un site....a trecut 1 luna, nici acum nu a primit banii. Cunosc iar cazuri, am patit si eu 1 data, sa imi apara notificare ca SMS-ul pe care vreau sa il trimit va fi taxat cu 25 EUR....si nu voiam sa trimit niciun SMS. Nu iti merge bine netul pe telefon? Poate esti intr-o zona cu semnal slab....sau poate sunt aplicatii in mascate in background care fac trafic pt tine.

Sunt atatea metode si situatii incat nici nu stii de ce sa te feresti

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu cred că vrei sa știi cum e să ai un malware pe telefon. Am pățit asta acum mulți ani. Primul meu telefon ( telefonul nu era de la Samsung, a fost un telefon care nu era de la un Brand cunoscut). Telefonul a fost infectat cu un malware foarte urât. L-am identificat prea târziu și nu am avut ce să-i mai fac. Am pierdut toate datele de pe telefon. E-mailul nu l-am mai folosit, și mi-am creat alt email pentru a mă asigura că nu se întâmplă nimic.
Norocul meu a fost că nu am avut aplicații bancare pe acel telefon. De atunci sunt foarte atentă ce site-uri/ link-uri accesez.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cosmin, nu are rost să ne lansăm acum în discuții lungi și degeaba. Nu știu cât știi tu despre securitate cibernetică, malware și viruși, dar aceștia sunt o realitate, și nu datele bancare sunt cele mai urmărite în ziua de azi. Cum am mai spus, telefoanele sunt folosite în multe domenii, unde securitatea este importantă și înseamnă mai mult decât să dispară câțiva lei de pe un card. Și nu, nu trebuie să fii președinte ca să fii vizat. Și fără a lua în calcul bug-urile existente peste tot, mecanismele de criptare se modifică în timp pentru că un algoritm greu de spart în prezent, poate fi relativ ușor de trecut peste câțiva ani (și da, asta încetinește dispozitivele vechi). Să nu mai vorbim despre problemele de securitate care sunt descoperite în acest timp și pot fi apoi folosite de oricine. Da este ok o vreme și fără acele actualizări, dar dacă nu folosești altceva decât aplicațiile sigure și fără instalat prostii. Dar majoritatea nu fac asta. Oricum, actualizările nu sunt doar pentru securitate ci și pentru progres, altfel puteam rămâne liniștiți la telefonul cu rotiță sau maxim cel cu butoane. Iar faptul ca unii vor să lase moștenire telefoanele nu înseamă că nu sunt milioane de alți utilizatori care vor ce e mai nou (conform statisticilor aceștia sunt cei mai mulți).
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E ca si cum spui ca nu stii pe nimeni care a fost calcat de o masina.
Asta nu inseamna ca nu se intampla si ca nu trebuie sa te protejezi!

Vezi ca esti pe o platforma publica si tot ceea ce spui poate fi luat de bun de altcineva (sunt si copii pe aici, care nu stiu sa filtreze informatia). Asadar... grija ce sustii... si daca nu esti sigur de ce spui, mai bine nu spui nimic decat sa spui o prostie.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Gresit. Tema topicului {poti reciti OP-ul} este ca nu vrea NOTIFICAREA si o vrea anulata. Despre update-ul in sine s-a discutat si s-a explicat cum poate sa nu il instaleze.

Cu notificarea insa eate o cu totul alta problema, este posibil sa apese lung pe ea, sa dea la setari si sa aleaga sa nu mai primeasca genul acela de notificari. Totusi astea sunt venite de la sistem si este posibil sa anulezi si alte notificari in acest mod.

In concluzie, nimeni nu a obligat pe nimeni sa faca nimic, i-au fost explicate doar riscurile pe care le poate avea tinand dispozitivul neactualizat.

E baiat mare, poate singur sa decida daca vrea sau nu sa o faca, nu este nici tableta noastra nici interesul nostru. Dar ma simt dator sa atrag atentia....daca nu se tine cont de parerea mea/noastra nu este nicio problema.

Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Update-uri majore Îngreunează telefonul, pe cele din gama mid-Range după 2-3 ani dar voi nu aveți de unde sa știți,mereu stați cu seria S Ultra iar la nici 1 an,o schimbați cu următorul modelul de S Ultra,nu aveți de unde sa știți voi ăștia de aveți numai telefoane de TOP și le schimbați atât de des ca un telefon din gama Mid-Range care e ținut mai mulți ani,merge mai greu în timp după 2-3 update-uri majore. Voi doar dați din gura sa instalați update-uri dar nu voi va păstrați telefoane 3-4 ani ,iar pe seria S poate nu se observa o diferență mare de performanta după 3-4 ani dar la un Mid-Range se vede.
Testați și telefoane Mid-Range o perioada lunga de timp,apoi sa va mai dați cu părerea dacă merg la fel de bine și după 3 ani sau nu actualizandu-le mereu!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Doar tocmai ce ți-a spus @EmiliaDuna că a pățit cu un telefon de la altă marcă, a luat un malware foarte urât, nu citești comentariile? ..doar rețin că odată puneai foarte mult accent pe updaturi de tot îmi spuneai in comentarii de acest aspect al actualizărilor și de securitatea dispozitivului după ce se termină perioada de actualizări al unui telefon, in fine ..