Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Goodnotes Tab S9

(Subiect creat la: 05-08-2024 06:25 PM)
280 Vizualizări
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Îmi poate explica cineva și mie cum sa instalez aplicația goodnotes pe S9 (să pot beneficia și de ea gratis 1 an). Observ in banner că ar trebui sa intru in Galaxy Picks dar nu am așa ceva pe tableta?
9 Răspunsuri
Mădălina_
Legend
Opțiuni
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Găsesc aplicația pe store doar sunt curios daca așa obțin aplicația gratuit. Sau daca o instalez prin Galaxy pick cum spun ei, doar atunci să obțin gratuit.
0 Aprecieri
Mădălina_
Legend
Opțiuni
⬇️1722883296204.jpg
0 Aprecieri
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Așa arată în aplicația Samsung members. Dar nu am asta pe Tab S91722882511337.jpg
Rapha24
Legend
Opțiuni
Păi ti-a dat Mădălina deja link! Și da e gratuită!!😉🫠🙃😄😁
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Știu și eu să folosesc un app store, dafuq. Dar in banner spune că primești Goodnotes 1 an gratis și pași cum sa o instalezi. Am mai pățit in 2 cazuri cu alte aplicații la care nu am beneficiat de oferta pentru că am instalat aplicația din store in loc sa urmăresc procedurile lor cu linkurile și alte lucruri.
De aceea am întrebat. Din moment ce spune că îți oferă un an gratuit dacă faci asta din Galaxy Pick este posibil sa nu se activeze oferta daca o instalezi tu manual din store.

Înțelegi de ce întreb?
Rapha24
Legend
Opțiuni
Eu o am instalata din Galaxy Store și nu cred că am făcut mare lucru ca să beneficiez de aplicație gratuită și chiar beneficiez !!
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
O sa incerc așa atunci
Rapha24
Legend
Opțiuni
Instalează aplicația din Galaxy Store și urmează pașii! Poți să îmi scrii în privat dacă nu te descurci! BAFTĂ!!