Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dex mode pentru Tab S6 lite???

(Subiect creat la: 09-03-2021 02:16 PM)
344 Vizualizări
RaduSer
Apprentice
Opțiuni
Are cineva idee daca Tab S6 Lite va avea Dex mode, dupa update-ul la android 11?
0 Aprecieri
9 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu stie nimeni nimic. Eu sincer nu cred ca va primi, este totusi model "lite". Ai ca si alternativa sentio desktop.

RaduSer
Apprentice
Opțiuni
Prin probleme de performanta, la ce te referi? m-am jucat cam 2 zile cu un device si parea ok... recunosc, nu l-am forjat pe multi-tasking
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Pe mine nu mă interesează jocurile... pe aplicații office tableta nu este tocmai optimizată corect... vina One Ui... dar se va rezolva cu Android 11
0 Aprecieri
RaduSer
Apprentice
Opțiuni
pentru office am testat-o si eu
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Tocmai a postat @DualTech  o stire / zvon legat de subiect. Se pare ca totusi primeste DeX 🙂

https://eu.community.samsung.com/t5/aplica%C8%9Bii-%C8%99i-servicii/tab-s6-lite-va-primi-%C3%AEn-cur...

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
În Spania a primit. Deci cred că e oficială treaba. Ascultători cei de la Samsung în ultimul timp. 👍👏
0 Aprecieri
RaduSer
Apprentice
Opțiuni
Multumesc pentru info. gasisem si eu un post pe reddit, cum ca in franta deja se facuse update si bagasera si dex-ul... dar nu am fost 100% sigur ca e pe bune...intre timp, am comandat un Tab S7, ca sa fiu sigur ca le am pe toate :))
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Felicitari pentru achizitie! Ma tot gandeam si eu la un Tab S7. Sa ne zici cum e dup.a ce il folosesti o perioada 🙂

RaduSer
Apprentice
Opțiuni
Cu siguranta :smiling-face: