Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Black Friday Samsung !

(Subiect creat la: 12-11-2020 09:14 PM)
540 Vizualizări
BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Toate ofertele de Black Friday  de pe Samsung Romania au preturile sensibil mai mari decât la alti comercianți...este cumva aiurea !!!
Am postat cele de mai sus pe data de 12.11 iar acum revin cu următoarea constatare :
Astazi , 14.11 , am achiziționat de la Samsung o tableta Samsung tab S7 plus cu wifi si 5G la prețul de 3999 lei adică la un pret incredibil de mic comparativ cu pretul oricarui alt comerciant din piata !
Imi cer scuze , si mulțumesc Samsung !
5 Răspunsuri
RunAwayPls
Journeyman
Opțiuni
Fiecare comerciant are preturile lui. Cei care au contract de cumpărare și comercializare cu cei de la Samsung își pun un preț mai mic față de cel de pe site-ul oficial pentru a cumpăra de la ei, ceea ce este normal, până la urmă este o competiție de piață.

Pe cei de la Samsung nu ii interesează ca x magazin vinde mai ieftin telefoanele lor, ei fac o grămadă de bani din precomenzi, ceea ce pe unele site-uri nu este posibil sa dai precomandă. Eu sa îți spun sincer, am cumpărat S20 Ultra de 512gb prin precomanda in seara când a apărut, am așteptat undeva la 3-4 luni sa îmi ajungă telefonul pentru ca COVID. Doar pentru simplul fapt ca este de 512gb nu am anulat precomanda sa îmi primesc banii înapoi, pentru ca nu se prea găsește modelul acesta peste tot.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Te referi cumva la aceste oferte? https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/black-friday-2020-la-samsung/td-p/2284816

Sunt câteva prețuri bune acolo, în opinia mea.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Parca imi vine sa cumpar Note 10-le ala.. :-))) Pret prea bun!

BBB30
Pathfinder
Opțiuni
Preturile sunt reduse dar nu se compara cu ofertele de pe alte site-uri( si nu ma refer doar la Black Friday): sincer eu întotdeauna la Samsung am gasit oferte mult mai bune la alti comercianti decat in magazinele proprii !
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @BBB30 !

E foarte bine că ești informat, foarte bine. N-am spus că e obligatoriu să cumperi produsele Samsung doar de pe site-ul Samsung. Unul dintre marile avantaje ale economiei de piață este diversitatea ofertelor, datorită căreia clientul are de unde alege. 

Rămâi utilizator Samsung și noi vom fi foarte fericiți 😃  

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri