Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 11 și UI3,1

(Subiect creat la: 19-03-2021 10:26 PM)
517 Vizualizări
mihaicondrat
Apprentice
Opțiuni
Android 11 cea mai prosta versiune , am primit Android 11 pe tableta Samsung tab s 10 lite , tableta a început să se miște greu , memorie consumata și bateria se termina mai repede , sacadează , o porcărie de update cu UI3.1 , in rest nici o îmbunătățire , nu știu de ce Samsung a inceput sa se saboteze singur , cum trec înapoi la Android 10 ?
8 Răspunsuri
6illy
Helping Hand
Opțiuni
Nu treci, da un clear cache si in rest nu ai ce face
0 Aprecieri
bratianudaniel
First Poster
Opțiuni
note 9 primește android 11?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce legatura are una cu alta? Si de ce nu cauti si tu, s-a pus intrebarea asta de o gramada de ori. Raspuns: Nu

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Cosmynn02
Pioneer
Opțiuni
in primul rand, ar trebui sa înveți sa fii mai respectuos. băiatul a întrebat, nu a lovit. poate nu stie sa caute. Și cine ești tu sa faci legea. ca nu îți place android 11, ca ai diverse bug uri, e strict problema ta. eu îl am din ianuarie și încă rulează foarte bine. aici vii și întrebi curiozitățile pe care le ai și dacă are cineva un răspuns. suntem o comunitate și ne ajutăm, și trebuie sa fim respectuoși, asta e cel mai important. dacă nu poți respecta aceste lucruri esențiale, poți pleca.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Suntem intr-o comunitate si exista niste reguli. Nu fac legea ci doar am atras atentia asupra respectarii acelor reguli. Iar comentariul tau e pe langa subiect si complet inadecvat. Eu nu am facut decat sa ajut peste tot pe unde am postat si nu vad de unde tragi tu concluzia ca nu imi place Android 11, ca am bug-uri si asa mai departe. Nu am niciun bug, Android 11 imi merge perfect. Ti-as sugera sa recitesti ce s-a scris pe aici si de catre cine, imi atribui comentarii care nu sunt ale mele

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
nu, dar exista diferite metode de a o instala doar ca nu e oficial, deci o faci cu riscul tău propriu
0 Aprecieri
xPROP
Voyager
Opțiuni
Salut!
Acel model nu va primi updateul de Android 11. Nici măcar Note 10 nu va primi.
0 Aprecieri
xPROP
Voyager
Opțiuni
Salut!
Oficial nu exista downgrade de la Android 11 la Android 10. Insă poți descărca de pe internet versiunea de Android 10. Dar ai mare grijă la virusi. Nu recomand fișierele terțe .
0 Aprecieri