Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Always On Display

(Subiect creat la: 22-12-2023 04:54 PM)
543 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mi-a sosit Tab S9 Ultra și nu pot sa cred ca de 6000 lei nu are always on display?! Ce îmi recomandați să fac?
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Tab S9 ultra nu are AOD nativ. Poți face asta doar cu o aplicație dacă ai nevoie așa de mare de el.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

17 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Să treci cu vederea 😁 😁 😁dacă tableta te ajută în ceea ce faci cu ea, altceva ce sa zic? Allways on display chiar nu e chiar asa important cum credeam!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Când nu aveam telefon Samsung îmi doream sa am și când am avut J52017 am renunțat repede la el. De atunci dezactivez mereu allways on display de pe telefon
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Asa arata pe s6 edge acel aod. Setarea e ceas de noapte și merge doar 12 ore setat. 20231222_185735_9003_1703264255.jpg
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Știai ca și s6 avea? Doar ca e ceva mult mai diferit, ar trebui sa testez dac tot îl am cât consuma bateria. Îl activez și atașez o poza sa vezi cum era pe s6. Nu se numește aod setarea la el.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Întocmai, ceas, data și nivelul bateriei. Notificare nu cred ca arata.
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Dar exista și pe Tab S9 Ultra ? Ca nu găsesc decât nu știu ce panou
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Nu are. Mulțumesc!
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Tab S9 ultra nu are AOD nativ. Poți face asta doar cu o aplicație dacă ai nevoie așa de mare de el.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc mult !
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Din câte știu eu, tabletele nu au always on display. Când am achiziționat Tab S9 Fe, Știam de la bun început că nu are această funcție.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Poți instala notify AOD din Google play și rezolvi și acest dezavantaj.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
CristiTNS
Apprentice
Opțiuni
Eu detin un Note 20 ultra de cand sa lansat si sincer nu l-as schimba cu nimic mai nou,cat despre always on display eu il tin permanent iar bateria este foarte ok,nu consuma asa cum spun unii
Rapha24
Legend
Opțiuni
Că bine zici !
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
M-am interesat si eu, ca nu am tableta, dar intr-un singur loc am gasit scris ca ar avea o functie " night mode" cand este in dock, ce ofera o functie similara cu AoD, un fel de glance la diverse informatii cu consum redus de energie.
Cu stima,
P
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, am și eu o tableta Tab S9 și singurele informații pe o tableta premium ca un fel de AoD ar fi sa le primești când se încarcă tableta! Nu exista ca la telefoane din seria S.
0 Aprecieri