Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Actualizare software de 7 ani Samsung Tab S9 Ultra

(Subiect creat la: 16-07-2024 09:18 AM)
316 Vizualizări
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bună dimineata! Voiam sa întreb dacă știe cineva, seria de tablete Tab S9 va primi 7 ani de actualizări software sau nu?
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Doar Seria S24 si seria fold 6/flip 6 beneficiază de 7 ani generații de update-uri. Tab S9 beneficiază de 4 ani de update-uri majore și 5 ani de update-uri de securitate.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, din câte știu eu Nu! Va avea 4 ani suport software și 5 ani de securitate parcă....
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bine, multumesc
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Doar Seria S24 si seria fold 6/flip 6 beneficiază de 7 ani generații de update-uri. Tab S9 beneficiază de 4 ani de update-uri majore și 5 ani de update-uri de securitate.
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Am înțeles, multumesc frumos!
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Apreciez decizia Samsung de a oferi 7 ani de actualizări pentru seria S24 lansată în 2024. Acest lucru înseamnă că telefonul meu S24 Ultra va primi actualizări lunare constante până în 2031 și, eventual, chiar și după aceea. Sunt curios să văd ce modificări și modele vor lansa Samsung în anii următori, dar în prezent sunt foarte mulțumit de S24 Ultra și cred că îmi va fi greu să mă despart de el în viitor. Rămâne de văzut cum vor evolua telefoanele Samsung în anii următori și dacă va apărea ceva la fel de interesant ca acest S24 Ultra. Sunt bucuros că nu am ales S23 Ultra anul trecut, deși îmi plăcea foarte mult, dar când am văzut actualul S24 Ultra, mi-a plăcut și mai mult, mai ales datorită celor 7 ani de actualizări. Felicitări, Samsung!