Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Activare abonament gratuit Goodnotes

(Subiect creat la: 06-11-2024 11:30 PM)
186 Vizualizări
Nickname1
Journeyman
Opțiuni
Dintre cei care ați reușit activarea abonamentului gratuit Goodnotes, oare mă puteți ajuta vă rog cu niște sfaturi?

Am tableta compatibilă, cu aplicația preinstalată și actualizată. La logare nu am opțiunea de autentificare cu contul Samsung, doar cu apple, Microsoft și Google. Mi-am făcut cont cu adresa de e-mail asociată contului Samsung și aici m-am blocat. 

Ați selectat un abonament și după perioada de probă ați avut abonamentul selectat gratis sau oferta pentru Samsung se rezumă doar la abonamentul gratuit pe care îl primește toată lumea care descarcă aplicația? 

3 Răspunsuri
Mădălina_
Legend
Opțiuni
0 Aprecieri
Nickname1
Journeyman
Opțiuni
A fost primul post la care m-am uitat când am avut problema.
Varianta free, din captura de ecran, îmi pare Varianta standard pentru cei care nu au abonament premium
0 Aprecieri
Mădălina_
Legend
Opțiuni
După ce perioada gratuită de un an se încheie, ai două opțiuni pentru a continua să folosești aplicația Goodnotes:
Opțiunea 1. Folosești Goodnotes gratuit: Vei putea continua să folosești aplicația, dar cu funcții mai puține decât cele disponibile în versiunea plătită.
Opțiunea 2: Reînnoiești abonamentul: Poți alege să plătești pentru a continua să folosești toate funcțiile aplicației, beneficiind în plus de o reducere de 20% față de prețul normal.
0 Aprecieri