Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

A7 Lite problema stereo

(Subiect creat la: 19-12-2021 03:51 PM)
739 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
In modul landscape, este o problema audio stereo. Sunt inversate difuzoarele stanga cu dreapta. Puteti face un test audio de pe youtube sau orice altceva si veti observa ca testul pe difuzor stanga se aude in dreapta si invers. 
Si in video si in jocuri este deranjant sa auzi efectele audio specifice inversate.
Va rog raportati problema la Samsung, cel mai probabil se va rezolva cu un viitor update.
1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am revenit. Se pare ca ultimul update cel cu security update pentru 1 decembrie a rezolvat problema. Se aude ok acum stereo cu tableta in landscape cu butoanele in sus, asa cum trebuie folosita. Insa daca o intorci invers, canalele stanga dreapta raman la fel. Nu se sucesc odata cu tableta. Pe scurt problema este partial rezolvata. Din punctul meu de vedere poate sa ramana asa. Nu folosesc niciodată tableta cu butoanele in jos.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pe Zflip nu am aceasta problema.

Asa a fost de la inceput sau s-a intamplat ceva de curand?

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
De la bun inceput. Nici pe note 8 si nici pe note9 nu exista aceasta problema. La acestea doua, indiferent pe ce parte folosesti landscape, modul stereo se ajusteaza automat stanga dreapta. La A7 lite nu se intampla asta. Nu am alta tableta pentru a testa.
0 Aprecieri
RapierXDA
MegaStar
Opțiuni
Raportarea problemei trebuie sa o faci tu, ai optiunea asta in aplicatia Samsung Members prin optiunea Get Help - Error reports. Este important ca eroarea sa fie raoortata de cel care o experimenteaza deoarece este posibil sa se colecteze mai multe info direct de pe dispozitivul respectiv

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa cum a specificat @RapierXDA tu trebuie să semnalezi această disfuncționalitate,poate fi doar la tine, nu un bug pentru toate dispozitivele A7 Lite din cauza vreunui update.
Din acest motiv trebuie să o semnalezi,dacă între timp nu au făcut asta şi alți posesori de A7 Lite.
Get Help-Error report generează automat un log în background care este posibil să nu ajute suficient.
Într-o anume situație am apelat şi eu la această metodă,mi s-a sugerat ca metodă de comunicare serviciul Smart Tutor.
Doar că între timp acea problemă se rezolvase nefiind din cauza setărilor dispozitivului meu şi nu a mai fost nevoie.
Poți apela cu încredere la Smart Tutor pentru asistență tehnică,probabil cel mai complex mod de comunicare de la distanță în contextul unor probleme de acest gen.
Nici pe smartphone-ul meu Note 10 plus nu există această inversare specificată de tine,se aude corect.
Am testat şi pe Tab S7 plus şi este ok.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Multumesc. Nu am alta tableta A7 lite sa pot testa. Mai dețin un Note8 si un Note9 care ajusteaza corect stereo in functie de landscape. Ca e cu susul in jos sau invers, stereo se ajusteaza corect. Sigur trebuie sa fie o problema software
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru puțin.
Dacă ai căştile conectate tot aşa este?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu am testat inca, dar voi reveni cu răspuns. Dar e important sa fie ok la difuzoarele tabletei. Folosesc husa originala samsung, practic modul landscape este cu butoanele de volum și Power in sus. In acest mod, difuzoarele stereo sunt pe invers. Daca tin tableta invers, stereo este ok. Dar nu este uzual sa tii tableta cu butoanele fizice in jos, iar husa nu iti permite sa o folosesti pe dos. Canalele stanga dreapta trebuie sa se inverseze in functie de cum tii tableta. Asa cum se intampla la ex note8 si note9. Indiferent pe ce parte folosești landscape
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este.
Sper să rezolvi, eu îți recomand totuşi să apelezi la suportul tehnic cum scriam în prima postare.
Mai poți încerca şi restartând normal tableta să vezi dacă îşi revine,eventual verifică şi în Safe Mode sunetul să ai certitudinea că nu este din cauza vreunei aplicații recent instalate.
Sau din meniul Recovery, comanda Wipe cache partition urmată imediat de Repair Apps(ultima opțiune de jos).
Întrebam de căşti ca să ştiu dacă problema cu sunetul este aceeaşi sau apare doar în cazul difuzoarelor.
Ne ții la curent oricum.
🤝
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am probat cu casti si este totul in regula. Problema ramane doar la difuzoare. Am sters cache, in plus tableta a fost resetata. Am raportat problema si acum astept raspuns.. cred pana la urma ca este un bug care a fost trecut cu vederea.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Foarte bine ai procedat.
Succes!
🙂
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Am revenit. Se pare ca ultimul update cel cu security update pentru 1 decembrie a rezolvat problema. Se aude ok acum stereo cu tableta in landscape cu butoanele in sus, asa cum trebuie folosita. Insa daca o intorci invers, canalele stanga dreapta raman la fel. Nu se sucesc odata cu tableta. Pe scurt problema este partial rezolvata. Din punctul meu de vedere poate sa ramana asa. Nu folosesc niciodată tableta cu butoanele in jos.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Sunt bune și update-urile astea la ceva 😄! Mă bucur că ai scăpat de problemă.