Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A ajuns Tab S8 Ultra

(Subiect creat la: 14-02-2022 01:19 PM)
580 Vizualizări
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
De dimineață a ajuns la mine Tab S8 Ultra. Este excelenta pentru ce am eu nevoie. Tab S7+ din imagine o să-l vând. 
9 Răspunsuri
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
Genial20220214_130418_8095_1644836660.jpg
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Tu chiar stii sa citesti semnele alea? 🤣🤣🤣🤣 Felicitari
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
Încerc :smiling-face:
0 Aprecieri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
Felicitări de achiziție! V-aş recomanda să ne împărtășiți o părere după ceva timp de utilizare pentru a putea ajuta pe ceilalți în a face alegerea cea mai potrivită pentru ei
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Să te bucuri de ea.

Screen timeout-ul nu îl ai setat la 15 secunde să-ți dispară partitura fix în momentele cheie,nu?
Intuiesc că prioritatea este muzica,nu bateria!
😄
0 Aprecieri
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
Folosesc o aplicație specială pentru partituri care nu permite ecranului să se închidă cât timp folosesc aplicația :smiling-face:
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc,
am fost convins că ai o soluție în acest sens.
Care a fost prima reacție când ai văzut-o?
Spectaculoasă tableta,absolut nimic de zis...
0 Aprecieri
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
Am luat-o exclusiv pentru display-ul mare. S7+ își făcea perfect treaba. Am rămas fără cuvinte când am vazut cât de mare este si cât de subțire în același timp. Iar tastatura pare mai bine făcută , pe lângă faptul că este iluminata.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
De un S7+ mă bucur și eu de ceva vreme ,mi-am dorit mult tableta și este perfectă pentru ce am eu nevoie.
Cu atât mai mult S8 Ultra sunt convins că oferă dIin plin senzația de "dispozitiv premium" wauuu și că este extrem de bine construită după același tipar,iar acel display de 14.6inch te cucerește efectiv.
În plus raportat la mărimea ei ,acea grosime de 5.56 mm pare și mai mică.
Samsung știe să facă niște tablete excepționale,asta este cert.

Încă o dată, să te bucuri de ea și să ne mai lași impresii când ai timp, pentru că asta îi va ajuta pe toți cei interesați.
🙂