Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Youtube prémium vagy Spotify?

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-08-2023 08:37 AM)
2588 Megtekintések
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások
Sziasztok!
Évek óta spotify-t használok. De tegnap elgondolkodtam hogy lehet átváltok a YouTube Prémiumra. Nem csak az ára kedvezőbb de sokkal több mindent tudok hallgatni. Ti melyiket használjátok? És mi a véleményetek a Youtube Prémiumról? 
13 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Én Youtube prémiumot használok. Szerintem nagyon jó. Nincs reklám, lezárt képernyő mellett bármit meg tudok hallgatni. Ajánlom. 

GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Én is Youtube Prémiumra vagyok előfizetve. Nem csak zenét tudok hallgatni a Youtube Musicban, de még reklámmentesen is tudok tartalmat fogyasztani. Nekem ez volt a fő szempont egyébként. Az applikáció felülete nem esik kézre teljesen, de a múltkor néztem és a Spotify se tűnt már sokkal logikusabbnak nekem.😀
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Van mindkettő, de csak a reklámmentesség miatt :smiling-face: 
Ajánlom mindkettőt

KrisztoferB
Pathfinder
Beállítások
Szia! Én zenehallgatásra Spotifyt használok, lehet csak beképzelem, de szerintem jobb a hangminőség.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én nagyon jól elvagyok mindkét előfizetős változata nélkül.
0 tetszik
PhoenixTurul
Explorer
Beállítások
Nekünk csak a Youtube Prémium van, a Spotify nem győzött meg, pedig kétszer is kaptam volna 3 hónapot ingyen.
Úgy mint az előttem szólók:
- nincs reklám ( mostanában vettem észre, hogy milyen idegesítő, pedig hosszú évekig így használtuk...
- lezárt képernyő mellett lehet hallgatni olyan tartalmakat, ahol nincs a vizualitásnak értelme (ezáltal kíméli a képernyőidőt és az akkumulátort)
- le lehet tölteni wifi-n előre zenéket, filmeket, lejátszási listákat, sőt, automatikusan is letölti a kedvenc csatornák tartalmait, amit felajánl megtekintésre, ha nincs térerő és nincs wifi, mobilnet
- saját lejátszási listát lehet létrehozni, aminek a linkje megosztható, ugyanakkor nem foglalja a tárhelyet, nem kell letöltögetéssel, megosztással, fájküldéssel bajlódni. Be lehet állítani, hogy ez a lista nyilvános legyen, vagy csak privát.
0 tetszik
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

A reklámok engem is kivisznek a világból... én is gondolkodom mostanság rajta! 

0 tetszik
Rics32
First Poster
Beállítások
Szia YouTube prémiumot csak ajánlani tudom mindenkinek
0 tetszik
Bbabri
Apprentice
Beállítások
Érdekes, én pont azt tapasztaltam, hogy a Youtube-nak volt/van jobb hangminősége.
Használtam mindkettőt, és küllemre nekem a Spotify jobban bejön. Letisztultabb, átláthatóbb, szerintem több zenetartalom, podcast van rajta mint a Youtube-ot.
A Youtube hónapokig bug-os volt, prémium mellett lezárt képernyőről eltűnt, a zene megállt, nem lépett tovább.
A Youtube mellett szól viszont hogy árban kedvezőbb, plusz zene mellett a videók is reklámmentesek, szóval 2 in 1 ezért az árért.
Jelenleg most a Spotify-ra fizettem elő, mert ott kaptam kedvezményes előfizetési lehetőséget. 🙃
0 tetszik