Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Vodafone vezetékes szolgáltatás felmondása

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-12-2020 06:24 AM)
1070 Megtekintések
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Sziasztok!
Az előző Vodafone-os posztom sokakat érintett, ezért rakom ki ismét az ezzel kapcsolódó változásokat.
Nekem ma érkezett meg az elektronikus számlám, amin nagyon apró betűkkel feltűntették, hogy a Vodafone vezetékes szolgáltatásban, a tévé csatornákban változtatnak, sajnos ismét az ügyfeleket nézve hátrányosan.
Ugyanis 2021-től rengeteg digitális tévé csatorna kivezetésre kerül, az előfizetési díj pedig változatlan marad.
Viszont ami most nagyon fontos, hogy akit ez hátrányosan érint, az 45 napon belül díjmentesen felmondhatja a szerződését, akkor is ha a hűségideje még nem járt le.
Akiket ez érint, figyelmesen olvassák el a 2020. 12. havi számlájukat és döntsenek legjobb belátásuk szerint. 
Egy megjegyzés. Én élni fogok a lehetőséggel és szolgáltatót váltok.
Szép napot mindenkinek!
Laci

9 Válaszok
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

A Telekomnál is volt hasonló, talán a Nat Geo-t akarták kivenni, de akkora közfelháborodás volt az előfizetők között, hogy végül mégis sikerült a cégnek megegyezni a csatornával és maradt a kínálatban. Lehet érdemes várnod, de ha sok csatorna kerül ki akkor mindenképpen érdemes a váltás. Hova terveztél váltani?

sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Ez csak a jéghegy csúcsa, velük nem lehet egyezkedni mióta a UPC teljesen beleolvadt. Jövőre a webmail szolgáltatást is kivezetik, az összes e-mail címet törlik. Azon kívül a vodafone tv beltéri egysége használhatatlan, az internet minősége is folyamatosan romlik. Egyedül a vezetékes telefon olyan, amilyen a UPC-nél volt.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Köszi a figyelmeztetést, van olyan ismerősöm aki Vodafone előfizetéssel rendelkezik, mindenképp jelezni fogom neki! 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Nincs mit 🙂 Én már fel is hívtam őket, ez a felmondás csak a tévére szól, de nekem az pont jó, mert az a legrosszabb. Pénteken már jön is az új szolgáltató bekötni 😇
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Ha szabad kérdezni ki lett a nyerő szolgáltató?

KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Köszi a tájékoztatást. Nincs Vodafone irányba semmiféle kötődésem szerencsére, de rokonságban már más a helyzet. Ám sokat hallom, hogy mióta bekebelezték a UPC-t, azóta tacsra vágták az otthoni szolgáltatásokat, aminek a felhasználók látják java részt kárát. Reméljük jövőre normális lesz a felállás , vagy legalábbis megindulnak hegynek felfelé.

Üdv.:

Krisz

sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Mivel a két mobilom is Telekomos és már egyszer használtam a Telekom vezetékes szolgáltatását, ezért őket választottam. Szerintem a tévészolgáltatásuk nagyon jó.
0 tetszik
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Sajnos jól hallottad a dolgokat, de reménykedni mindig lehet 🙂
0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Laci

Nálam az elején sokat akadozott a Vodafone Upc kombo. De mára már megszoktam. Sajnos csak vodafone köthető be hozzánk nincs más kiépítve a közelben. Ezért kell maradnom itt. Azon felül ég és föld Telekom és Vodafone között. Reméljük a legjobbakat és javul a helyzet. 

Üdv. AmdrasK