Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Végre befutott a Galaxy A52-re az Android 14

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-03-2024 08:19 PM)
541 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Már egy ideje vártunk erre az alkalomra. Végre befutott a Galaxy A52 LTE változatára is az Android 14 és One UI 6 párosának szoftverfrissítése.

Aki lemaradt volna, annak mondanám, hogy a németországi Samsung Members-ben kiadott lista szerint decemberben kellett volna megkapniuk az EUX régiós felhasználóknak – a másik két társával egyetemben, viszont az alap, LTE modellre egészen tavaszig kellett várnunk.

hu-galaxy-a52-a525-sm-a525fzkgeue-399733434.png

A Galaxy A52-knél így alakult a kiadás dátuma:

• Galaxy A52s 5G (SM-A528B) – 2023.12.07.
  • Galaxy A52 5G  (SM-A526B) – 2023.12.20.

A Galaxy A52 LTE, azaz verziószám tekintetében az SM-A525F-nél március 7-ig kellett várnunk a A525FXXU6EXB3 buildre. A frissítés egyik hátránya, hogy „csak” januári biztonsági szinttel lett felruházva, holott már március van. Sebaj, majd ez is érkezik.

Ha netán még nem ajánlotta volna fel a telefonod, akkor érdemes vagy kézi frissítéssel ránézni telefonon, vagy számítógépen.

Üdv.:
K

Forráshttps://galaxyvilaga.hu/2024/03/07/a-galaxy-a72-meg-nem-de-a-galaxy-a52-mar-android-14-gyel-buszkelk...

6 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
A72-re is elindult időközben.
kertész
Explorer
Beállítások
Hát bizony nem vettük észre
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nem egyszerre látja minden készülék a frissítést.
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások
Szia! Köszi az infót.
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Én is vártam a Samsung Galaxy a14-re, majd frissítettem, de helyette inkább a kezemet törtem volna el, az nem okozott volna akkora fájdalmat! Remélem más gépeken nem ér titeket ilyen csalódás, ilyen bosszúság!
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
jobb későn, mint soha😊
0 tetszik