dátum: 19-09-2020 05:01 PM
Sziasztok!
Mivel hidegebb időszak jön lassan így hoztam nektek egy éttermet ami ráadásul a belvárosban található. Ha szeretitek a különlegesebb témájú dolgokat mindenképp látogassatok el ide. Harry Potter témájú az étterem és nagyon szép The Magic névre hallgat. Hoztam nektek saját fotókat is.
Korábban sosem hallottam erről a helyről egy barátnőm ajánlotta.
Az étlap nem hosszú limonádé hamburgerek és desszertek találhatóak rajta és nagyon baráti áron.
Én alapvetően nem vagyok nagy hamburgeres de ez nagyon finom volt nagyon gyors a kiszolgálás és nagyon kedvesek is voltak. Előtte 1 héttel érdemes foglalni mert meg kell adni az időt hogy mennyit szeretnétek ott tartózkodni. 1 óra hosszat másfél órát vagy 2 órát tudtok maradni összesen és ezt a foglalásnál kell kiválasztani amit az étterem weboldalán tudtok megcsinalni.
Szerintem nagyon szuper hely ha szeretnetek egyet vacsizni látogassatok el ide mindenképp. 😊
dátum: 19-09-2020 05:41 PM
Köszi az ajánlást, nagyon érdekesnek tűnik :D. Felkeltette az érdeklődésemet, lehet be is tervezünk párommal egy hétvégi program keretében :).
dátum: 20-09-2020 09:37 AM
Szia Vivien!
Mi párommal pont ezen a helyen voltunk nemrégiben!
Teljesen elvarázsolt! Az árak sem olyan vészesek mint máshol és mégis különleges élményben lesz részed!
Mutatok én is néhány képet amit itt készítettünk!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 20-09-2020 02:17 PM
Szia!
Már hallottam a helyről, viszont visszajelzésem még nem volt róla. 😊
Köszi a cikket, utána nézek a foglalásnak. 😉
Üdv,
Móni
dátum: 20-09-2020 04:00 PM
Szia Vivi!
Képek alapján fantasztikusnak tűnik a hely! Az a fekete burger🤤 Biztos kifogom próbálni nagyon köszi az ajánlást😊
Üdv,
Niki
dátum: 21-09-2020 10:30 AM
Szia Vivien!
Mi kb egy 1.5 hónapja voltunk itt a párommal! Nagyon jó élmény annak, aki szereti a Harry Potter világát! Mindenkinek én is ajánlani tudom csak!
Itt egy két kép a helyről:
Szép napot!
Üdv. AndrasK
dátum: 21-09-2020 02:25 PM
Sziasztok,
Én is hallottam már a helyről, viszont nem gondoltam volna hogy ilyen igényesen van berendezve.
Nagy Harry Potter fan vagyok úgyhogy kötelező lesz számomra a késöbbiekben!
Köszönöm az ötletet. 😁
dátum: 21-09-2020 06:57 PM
Szia vivien!
Köszönjük az ajánlást!
Felkeltetted az erdeklődésemet a posztoddal, mindenképpen meg fogom látogatni az éttermet.