Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

The Magic

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-09-2020 05:01 PM)
576 Megtekintések
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Mivel hidegebb időszak jön lassan így hoztam nektek egy éttermet ami ráadásul a belvárosban található. Ha szeretitek a különlegesebb témájú dolgokat mindenképp látogassatok el ide. Harry Potter témájú az étterem és nagyon szép The Magic névre hallgat. Hoztam nektek saját fotókat is. 

102F906A-AF57-4189-8038-EE1329BF086E.jpeg

Korábban sosem hallottam erről a helyről egy barátnőm ajánlotta. 

E51AE8CA-193E-4C49-A230-61E4A0456102.jpeg

Az étlap nem hosszú limonádé hamburgerek és desszertek találhatóak rajta és nagyon baráti áron. 

B6127FAA-63DA-4471-B029-1951E23D2C2C.jpeg

Én alapvetően nem vagyok nagy hamburgeres de ez nagyon finom volt nagyon gyors a kiszolgálás és nagyon kedvesek is voltak. Előtte 1 héttel érdemes foglalni mert meg kell adni az időt hogy mennyit szeretnétek ott tartózkodni. 1 óra hosszat másfél órát vagy 2 órát tudtok maradni összesen és ezt a foglalásnál kell kiválasztani amit az étterem weboldalán tudtok megcsinalni. 

Szerintem nagyon szuper hely ha szeretnetek egyet vacsizni látogassatok el ide mindenképp. 😊

7 Válaszok
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Köszi az ajánlást, nagyon érdekesnek tűnik :D. Felkeltette az érdeklődésemet, lehet be is tervezünk párommal egy hétvégi program keretében :).

AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Vivien! 

Mi párommal pont ezen a helyen voltunk nemrégiben!

20200811_164103.jpg

20200811_161545.jpg

Teljesen elvarázsolt! Az árak sem olyan vészesek mint máshol és mégis különleges élményben lesz részed! 

Mutatok én is néhány képet amit itt készítettünk! 

Üdv.:

AnitaI.

MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Már hallottam a helyről, viszont visszajelzésem még nem volt róla. 😊

Köszi a cikket, utána nézek a foglalásnak. 😉

Üdv,

Móni

NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia Vivi! 

Képek alapján fantasztikusnak tűnik a hely! Az a fekete burger🤤 Biztos kifogom próbálni nagyon köszi az ajánlást😊

Üdv,

Niki 

AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Vivien!

Mi kb egy 1.5 hónapja voltunk itt a párommal! Nagyon jó élmény annak, aki szereti a Harry Potter világát! Mindenkinek én is ajánlani tudom csak! 

Itt egy két kép a helyről:

20200811_161058.jpg

20200811_160550.jpg

Szép napot! 

Üdv. AndrasK

AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok, 
Én is hallottam már a helyről, viszont nem gondoltam volna hogy ilyen igényesen van berendezve. 
Nagy Harry Potter fan vagyok úgyhogy kötelező lesz számomra a késöbbiekben! 
Köszönöm az ötletet. 😁

0 tetszik
DavidS01
Samsung Expert
Beállítások

Szia vivien!

Köszönjük az ajánlást!

Felkeltetted az erdeklődésemet a posztoddal, mindenképpen meg fogom látogatni az éttermet.

0 tetszik