Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Társas ajándék 🎁

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-12-2023 12:12 AM)
156 Megtekintések
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok! 

Napok óta töröm a fejem, hogy mit is adhatnék a 8-9 év körüli unokaöcsémnek Karácsonyra. 🤔🎄

Amikor találkozunk sűrűn játszunk valami közös játékot, így egy társasjátékot gondoltam.

Nektek van esetleg ötletetek?

A napokban a Zombie Kidz Evolúció nevű társason akad meg a szemem, de a Sushi Go Party-ról is hallottam már a tesójától. Szerintem szórakoztató lenne együtt az Egy ropi naplója 10 másodperces kihívás című játékkal is játszani, de nem tudom, hogy a könyveket olvasta-e 🤔🙃

Itt eszembe is jut a következő kérdés, hogy a nővére milyen könyvet kapjon Karácsonyra? ... 😅❤️

Nektek is hasonlóan izgalmas kérdésekkel telik a karácsonyi előtti időszak? 😂🎁🎄🥰

11 Válaszok
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Nálunk Jenga az idei társas ötlet. Tavaly Cluedo volt.

Egyébként Activity Kids sem rossz. :smiling-face:
0 tetszik
MarkBa
Moderator
Moderator
Beállítások

Mi legokat veszünk a gyerekeknek. 

0 tetszik
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások

Nálunk LEGO-t a párom kap 😂 de köszi az ötletet

0 tetszik
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások

A Jenga is egy jó ötlet, köszi :smiling-face: Szerintem tetszene neki az ügyességi játék 😊

0 tetszik
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Avokado smash!-t nézd meg, hátha tetszene neki. Én egyszer játszottam vele, nekem nagyon tetszett :face-with-tears-of-joy: 

0 tetszik
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások

Köszi az ajánlást! Megnézem! 😁😉

0 tetszik
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Lego esetében érdemes Tescoban, illetve Sparban megnézni, mert le vannak árazva!
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
a Sushi Go nem rossz amúgy
0 tetszik
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások

A tescot járjuk hetente a párommal, hátha megesik rajta a szívem és kap még karácsonyig valami kihagyhatatlan akciós Legot. Szerinte 😅🤣 de köszi a tippet

0 tetszik