Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Sziasztok!

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-12-2023 01:58 PM)
202 Megtekintések
akkaWHT
Pathfinder
Beállítások

Az egyik barátom ki akarja próbálni az IOS-t a saját telefonján. Talált egy alkalmazást. Neki Xiaomi-ja van. Biztonságos-e ez az app, vagyis appok?

image

0 tetszik
5 Válaszok
vjozsi
Helping Hand
Beállítások
Szerintem itt nem a biztonságos / nem biztonságos dolgon van a hangsúly, hanem, ha nem hozza azt a teljesítményt, amit az IOS egy iPhone-n hoz, akkor téves következtetést fog levonni.
akkaWHT
Pathfinder
Beállítások
Arra értettem, hogy nem tölt-e le vírust vagy egyéb nem bihtonságos fájlokat. A teljesítmény lehet, hogy szarabb abba tuti vagyok, csak nem tudom, hogy 100m egy ilyen appnak valid-e?
0 tetszik
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Az iOS egy komplett rendszer. A launcher pedig baromira nem az!
A gyakorlati oldaláról ló***t sem fog érezni.
Egy Toyota Yarisra hiába tesz Porsche kasztnit, az attól még Toyota marad...
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem sem fogja ebből megtapasztalni az iOS-t. Én mondjuk nem is töltenék le ilyen appot, mert nem tudom, hogy mennyire megbízható a fejlesztő, ennek utána kell nézni.
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Szia!
Azt, hogy ez mennyire biztonságos, azt mi sem tudjuk megmondani, mivel nem vagyunk víruskereső szoftverek. Én személy szerint kicsinek látom az esélyét annak, hogy fertőzött, ha a PlayStore-ból tölti le, de persze lehetséges. Hozzá kell még tenni, hogy a Xiaomi a Samsungal ellentétben nagyon nem híres az erős szoftverbiztonságáról, így előfordulhat bármi. Persze ugyanakkora az esélye, hogy fertőzött az alkalmazás, mint bármilyen másik no-name alkalmazás, így a döntés (ha már IOS-t akar egy Xiaomin :DD) teljes mértékben az övé, de ne lepődjön meg, ha csalódást okoz számára, mert az egyetlen biztos dolog az, hogy nem fog tökéletesen működni ez a skin.