Üdv mindenkinekek!Egy olyan számomra érthetetlen jelenséggel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni!Régen még a kazettás magnók idejében,ha a rádióból felvettél egy számot,azt akkor is újra meghallgatthattad,ha rádiók valamiért betoltottak!Na most,hogy van az,ha a videából elmentek egy filmet és áthelyezem sd kártyára,miért van az ha a videa törli az adott filmet,akkor törlődik a memória kártyàról is!Aki tudja miért van ez,kérem magyarázza el, nekem! Áthelyezem a memória kártyára(kazetta),ha a google-on belűl a videa valamiért törli a kínálatából az adott filmet,az az sd kártyára mentett verzióban is azt írja ki,hogy törölt videó!Ez hogy lehet hisz a memória kártya elvileg egy külső tárhely!Miért törlődik onnan is,ha a forgalmazó törli a kínálatából valamiért!?
Aki tudja erre a választ kérem.írja meg!Lehet,hogy kétszer is feltettem ugyan azt a kérdést,akkor bocsi,csak próbáltam belejavítani a helyesírási hibákba,mert ez a teló már túl okos és befelyezi helyettem az elkezdett szavakat,és nem onnan folytattam az írást,ahol abba hagytam!