Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Streaming Platformok

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-04-2021 02:38 PM)
437 Megtekintések
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Sziasztok,

Többször már olvastunk itt filmajánlókat, hol jobb, hol rosszabb filmekről . A kérdésem az lenne, hogy Ti milyen streaming platformra vagytok előfizetve? 

Tiborko_0-1617280498245.pngTiborko_1-1617280532411.png

Nekünk Netflix, HBO GO, Amazon Prime ami itthon megtalálható, de lehet, hogy még bevállalnék többet is. Mondjuk Disney+ tuti lesz, ha nálunk is elérhetővé válik.

Ismertek még streaming platformot? Hulu, Cinego, Filmio, stb...

Hozzáteszem, hogy a Samsung TV Plus is több Európai országban megjelent, kíváncsi vagyok, hogy nálunk mikor lesz elérhető. 

9 Válaszok
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Hát van YouTube Red, Netflix és HBO GO - de igazából YT-on kívül mostanában nem igazán nézzük egyiket se.
Ha majd jön az új évad Rick&Morty, South Park, Archer, Disenchantment stb, akkor "leporolom". 

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Az Archer a kedvencem. Főleg, hogy szinkronos a 11.évad, alig vártam. Kíváncsi vagyok, hogy a Rick és Morty-ból a 4.éved mikor lesz nálunk magyarul.  Jók mind eredeti nyelven, de valahogy a magyar szinkron számomra sokat dob az élvezeti értéken. 

Pria
Pathfinder
Beállítások
Nálunk Netflix és HBO GO van.
Nagyon várom már az HBO Max-ot és a Disney+ -ot.
0 tetszik
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Bár aláírom, hogy az Archer szinkronja nem rossz, egyedül a South Park amit néha jobban szeretek magyarul nézni.

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Tibor!

Én netflixre egyenlőre. De amint jön a Disney+ majd arra is.

Üdv. AndrasK

0 tetszik
DavidS01
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Szerintem nagyon praktigus dolog a VOD szolgáltatás, magam is használom a fent említettek közül szinte mindet.

0 tetszik
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Nekem egy darabig volt Netflix és HBO GO is. Mostmár csak a Netfixet használom mert szerintem egyre több és jobb sorozatok vannak fent.Szépen bővítik filmek terén is.

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia.

Már egyiknek sem. Leszoktam róluk, mert amennyi pénzt elvisznek osszessegeben, annyit egyiket sem használom. Megvagyok mindegyik nélkül, meg maradiként még a torrent világot részesítem előnyben, aminél csak a seed időt kell tartanom, de amúgy ingyenes. :smiling-face:

0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Nálam dominál az HBO GO, alkalomadtán a Netflix, ha van kivel osztozni.
0 tetszik