Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Sd írás védettség felodás

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-03-2024 02:46 PM)
743 Megtekintések
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
A ***** telefonom írásvédettséget tett az sd kártyámra pedig van vpn hogy szedjem le róla anélkül hogy leformáznám de nincsen pótkártyám és a kártyán nem csak fotókat meg videókat tárolók mint a ***** samsung biztonsági mentése átküld engem one drive-ra azokat az alkalmazásokat meg nem tudja elmenteni a samsung biztonsági mentése ami nem a telefonomon van biztos a telefonom attól félt hogy feltöröm a saját kártyámat saját adataimat ellopom azért tett rá írásvédettséget és írja hogy biztonsági mentést ha csak végre most a samsung jóvoltából nem tudom írni a kártyát ami nem zárja ki azt hogy a leformázom tudni fogom-e írni az lenne a legjobb írásvédettség feloldása az sd kártyámról újra írássósá tenni adatvesztés nélkül vagy formázás nélkül és külső tároló nélkül 
0 tetszik
7 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Ha másik készülékben sem tudod formázni és kikapcsolni az írásvédettséget, akkor minden bizonnyal a kártya védelmi mechanizmusa kapcsolt be az adatvesztés elkerülése érdekében. (Ez azt jelenti, hogy az életciklusa végére ért a tárolóeszköz.)

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Eredeti kék nagy sebességű samsung sd kártyám van amit egy éve vettem 100/170 kábé százezerszer írhatom és, telefonnal le tudnám formázni de akkor adatvesztést nincsen másik sd kártyám mert akkor már megtettem volna köszönöm a segítséget
0 tetszik
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Inkább tavaly előtt vettem kb (alza)
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Félvezető típusú tárolók esetén nem az idő elsősorban, hanem az írás/olvasás adatmennyisége az, ami öregíti az eszközt.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Köszi, tudom de, én úgy gondolom hogy azt az írás mennyiséget csak sok sok év alatt lehet összeszerezni vannak nekem régi fajta kártyáim csak azok picikék 32 gigás ez a mostani meg 256-os de a 32 gigás az van vagy 10 éves az is eredeti samsung narancssárga pro de, azt a mai napig is tudom írni persze a kártyából sok kép van meg sok sok videó körülbelül egy 50000 kép és körülbelül egy olyan 500 videó és még van rajta és ezek nagyobb helyet foglalnak el mint a képek vagy a videók az meddig a egyéb file alkalmazás áthelyezést hajtottam végre már 900 alkalmazáson van vagy több ezeket azért mondom hogy kb ennyiszer írtam de a igaz amit mondasz akkor be kell neveznem egy másik kártyára, nem valami tartósak ezek az új kártyák azért vettem gyors kártyát mert a kártya gátolja a telefon működését mert akkor erőlködni a fel a telefonnak hogy egy lassú kártyából kiolvassa az adatokat. Nagyon köszönöm szépen a segítséged
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Csak egyet tudok tanácsolni ezzel kapcsolatban: Sose használd SD kártyát hosszútávú adattárolónak, minimum legyen 1 biztonsági mentésed, legideálisabb pedig a 3-2-1 szabály ilyen téren.

Sajnos az SD kártyák könnyen meghibásodhatnak a vártnál előbb is, ha például nem egyenletesen történik az írás rajtuk vagy a külső környezeti hatások harsányabbak a megszokottnál. Amennyiben van lehetőséged, mindenképpen próbáld érvényesíteni a jótállást.

0 tetszik
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Az lesz hogy veszek egy másik sd kártyát és majd csinálok majd biztonsági mentés rá és újra formázom egyebbként tudtam csinálni hogy biztonsági mentés one drive-ra de az csak képeket meg videókat ment a samsungnak a felhője meg csak a belső tároló sd kártyáról az egyéb file nincs elmetve abból még több van mint videó vagy fotó, köszönöm jó estét.