Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Health app értesítések teljes tiltása

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-11-2024 03:52 PM)
246 Megtekintések
balazsnovak
Apprentice
Beállítások
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudom a Health app összes értesítését letiltani. Elvileg minden elérhető beállításomban tiltom őket és mégis mindennap kapok egy kérdést, a napi célok teljesítéséről. Elképesztően idegesít, hogy számomra teljesen irreleváns célokkal bombáz minden áldott napon.

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Beállítások
Szia !
Lépj be az órán a health alkalmazásba.
Majd itt alul a beállításokba.
Itt tudod a napi tevékenység jelentéseket kikapcsolni ☺️
Remélem,hogy ez volt a gond ,egy visszajelzést megköszönnék ☺️

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

9 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia.
Nem egy atomfizika. Az értesítést hosszan megnyomod, és utána a képen látható gombokat meg kell nyomni.1730477823945.jpg1730477824001.jpg
balazsnovak
Apprentice
Beállítások
Köszi szépen a segítséget, a telefonon nem jönnek értesítések csak az órán.1730480779472_1730480779465_0.jpg
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szégyen, hogy ezt így kell előadni.🙂
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Galaxy Wearable appban kikapcsolod szintén az értesítéseket a Health apphoz...1730482723201_1730482723192_0.png
balazsnovak
Apprentice
Beállítások
Jó irányba tapogatózol és köszi szépen a kommentednek a segítő szándékú részét 😊! Mondottam volt, hogy minden elképzelhető menüben kikapcsoltam vagy tiltottam az értesítéseket, emellett a Wear appban nem is jelenik meg a Health már csak abban az almenüben amiben azok az appok vannak amiknek az értesítéseit a telefonon, mint app már előzőleg tiltottam.1730483497887_1730483497880_0.jpg
balazsnovak
Apprentice
Beállítások
Egy esélyes megoldás jelent meg a láthatáron, megkövetem az eredeti kommentemet. Písz 🙂
Megoldás
Beállítások
Szia !
Lépj be az órán a health alkalmazásba.
Majd itt alul a beállításokba.
Itt tudod a napi tevékenység jelentéseket kikapcsolni ☺️
Remélem,hogy ez volt a gond ,egy visszajelzést megköszönnék ☺️
balazsnovak
Apprentice
Beállítások
Szia! Afeneegyemeg tényleg volt egy ilyen beállítás is (csatolt képernyőfotó) ami ezek szerint valahogy elkerülte a figyelmemet, ezt most kikapcsoltam és várom a holnap reggelt hogy kapok-e push-t vagy sem 😂😂🙏Screenshot_20241101_193831_Samsung Health_1000021095_1730486309.png
Beállítások
Bízzunk benne, hogy ez volt a gond,majd holnap kiderül ☺️