dátum: 13-04-2023 11:18 AM
Azért mentem át a Tkom-hoz, mert a Vodafone-nál nincs olyan e-sim szolgáltatás, hogy a telefon nélkül is lehetne hívást indítani és fogadni az órán. Tegnap aktiváltam az órán is az e-sim kártyát, összepárosítottam, látja a hálózatot, kiírja a csomagot - ránézésre mindent megcsináltam, de a telefonálás az óráról most is csak akkor működik, ha a telefon a közelben van, tehát nem az LTE-n, hanem a BT-on keresztül, ahogy az a tkom-os előfizetés előtt működött. Mi lehet még a gond? Esetleg a Telekom-os csomagnál nem "pattintottak" be valamit? vagy valahol még be kell állítani valamit?
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 13-04-2023 03:10 PM
Bementem a Tkom-hoz. Mindent jól állítottam be. DE - az esim aktiválásánál elvileg letöltődik valami segédprogram, amitől működik a dolog, azonban ez hordozott számnál nem mindig történik meg... A fiatalember beállította a gépén, úgyhogy most már minden rendben van. Köszönöm, hogy időt szakítottál rám! és az esim aktiválás lépései tökéletesen vannak leírva, úgy kell csinálni.
dátum: 13-04-2023 12:08 PM
Szia,
Követted az alábbi lépéseket? Igaz, hogy Watch 3-ra írja, de nem változtak semmit a lépések tudtommal.
dátum: 13-04-2023 12:26 PM
Igen. A telefonon is, az órán is látszik, hogy aktiválva van az eSIM előfizetéses csomag. A telefonon megjelennek ugyanazok (ugyanolyan) adatok, mint amiket a leírásban mutatnak. Ezért is gondoltam, hogy esetleg a Telekomnál lehet gond. Volt már velük valakinek hasonló problémája?
dátum: 13-04-2023 03:10 PM
Bementem a Tkom-hoz. Mindent jól állítottam be. DE - az esim aktiválásánál elvileg letöltődik valami segédprogram, amitől működik a dolog, azonban ez hordozott számnál nem mindig történik meg... A fiatalember beállította a gépén, úgyhogy most már minden rendben van. Köszönöm, hogy időt szakítottál rám! és az esim aktiválás lépései tökéletesen vannak leírva, úgy kell csinálni.
dátum: 13-04-2023 05:02 PM
dátum: 16-04-2023 08:11 AM
dátum: 17-04-2023 11:54 AM
dátum: 18-04-2023 02:56 PM
Legalább megoldódott! Jó tudni ezekről, köszi szépen az infókat.