Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A51 újraindulás

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-09-2020 05:32 AM)
1476 Megtekintések
GergoD
Apprentice
Beállítások
A telefonom rendszeresen újraindul, olykor egymás után 3-4x, utána abbahagyja.
Eddig is újraindult, de csak napi szinten egyszer kétszer, most már viszont szinte folyamatosan.
Próbáltam a rendszervisszaállítást, de sajnos nem jártam sikerrel.
Ez vajon szoftveres probléma, vagy kifoghattam egy selejt darabot? Eléggé el vagyok keseredve, hiszen mem egy olcsó telefon....

Köszönöm a segítséget.
6 Válaszok
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Szia!
Szerintem mindenképp szoftveres gond lehet, ha még vissszaállítani sem tudod.
Van még rá garancia?
0 tetszik
GergoD
Apprentice
Beállítások
A visszaállítás maga sikerül, csak nem oldja meg a problémámat, pedig elvileg ez megoldaná. Mondjuk úgy állítottam vissza, hogy utána visszatöltöttem a mentett adatokat (ez visszatette a régi alkalmazásokat, üzeneteket, hívásnaplót is), illetve mikor bekapcsolt a telefon, akkor kiírta, hogy egy illetéktelen rendszervisszaállítást kíséreltek meg, vagy valami hasonló.
Arra sajnos már nem emlékszem viszont, hogy kezdetektől fogva problémás-e, vagy valamivel később kezdődött el.
Még nincs 2 hetes a telefon, ezért is zavar nagyon ez a dolog, hogy nem tudom rendesen használni.
0 tetszik
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Pedig a visszaállítás után működnie kéne, hiába teszi vissza a régi appokat. Bár lehet, hogy az egyik app kavar be ilyen szinten. A váratlan leálláskor, a rendszer naplót készít. De ha csak 2 hetes a telefon, ez semmi esetre sem elfogadható.
Javaslom, vidd be egy hivatalos szervizbe, ott a naplózást is megtudják nézni és fény derülhet mitől is lehet ez az egész.
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Szia!
Mivel garanciális a készüléked, mindenképp keress fel egy márkaszervizt, vagy vidd vissza oda, ahol vetted és ők intézik a továbbiakat. Viszont mielőtt nélkülöznéd a telefonod, érdemes lehet úgy újratelepíteni, hogy reinstall után nem töltesz rá vissza semmit, csak néhány appot amit napi szinten használsz. Próbáld ki pár napig, hátha... 

GergoD
Apprentice
Beállítások
Köszönöm!
Mindenképp rászánok még pár napot, próbálgatom. Bízom benne, hogy nem kell javítani vagy cserélni!
Alien0802
First Poster
Beállítások

3 éves telefonnál hirtelen elő jött probléma, minden oké volt, de egyszer csak el kezdett folyamatosan újraindulni. Rendszervisszaállitás meg volt. Sőt már raktam fel legfrissebb droidot is, semmi nem változott időnként ujraindul akár többször is, igy használhatatlan a készülék.

Szoftveres hibát ki zárnám, mi lehet a gondja?

0 tetszik