27-01-2020 12:14 AM – szerkesztés: 27-01-2020 12:17 AM
Üdv! Nem tudom frissíteni a készülékem, android 7 fut rajta . Próbáltam frissíteni manuálisan és azt írja a készülék, hogy jelenleg a legrissebb szoftver fut a készüléken, ugyebár frissíthető tudomásom szerint android 9-re, valaki segítene hogyan orvosolhatnám ezt a problémát?
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 27-01-2020 03:39 PM
A szoftver adatai oldalról kérlek ne hagyd le az oldal alján található információkat, pont azok lennének a legfontosabbak.
Emellett ajánlom a telefonszámod eltávolítását is a hozzászólásból.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
27-01-2020 07:02 AM – szerkesztés: 27-01-2020 07:03 AM
Hello!
Smart Switch sem jelez frissítést, ha számítógéphez csatlakoztatod a telefont USB-vel?
Amennyiben nem, kérlek küldd el a készülék modellszámát (Beállítások➡Telefon névjegye➡Modell száma), illetve a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai oldalról is kérek egy teljes képernyőképet.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 27-01-2020 12:27 PM
dátum: 27-01-2020 12:27 PM
Még nem próbáltam gépről!
dátum: 27-01-2020 03:39 PM
A szoftver adatai oldalról kérlek ne hagyd le az oldal alján található információkat, pont azok lennének a legfontosabbak.
Emellett ajánlom a telefonszámod eltávolítását is a hozzászólásból.