Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S8 szoftverfrissítés

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-01-2020 12:14 AM)
1467 Megtekintések
Jonasdaniel900
First Poster
Beállítások

Üdv! Nem tudom frissíteni a készülékem, android 7 fut rajta . Próbáltam frissíteni manuálisan és azt írja a készülék, hogy jelenleg a legrissebb szoftver fut a készüléken, ugyebár frissíthető tudomásom szerint android 9-re, valaki segítene hogyan orvosolhatnám ezt a problémát?

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A szoftver adatai oldalról kérlek ne hagyd le az oldal alján található információkat, pont azok lennének a legfontosabbak.

Emellett ajánlom a telefonszámod eltávolítását is a hozzászólásból.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
4 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hello!

Smart Switch sem jelez frissítést, ha számítógéphez csatlakoztatod a telefont USB-vel?

Amennyiben nem, kérlek küldd el a készülék modellszámát (Beállítások➡Telefon névjegye➡Modell száma), illetve a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai oldalról is kérek egy teljes képernyőképet.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Jonasdaniel900
First Poster
Beállítások

Screenshot_20200127-122149.png

Screenshot_20200127-122129.png

0 tetszik
Jonasdaniel900
First Poster
Beállítások

Még nem próbáltam gépről!

0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A szoftver adatai oldalról kérlek ne hagyd le az oldal alján található információkat, pont azok lennének a legfontosabbak.

Emellett ajánlom a telefonszámod eltávolítását is a hozzászólásból.

0 tetszik