Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S24 melegedés

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-07-2024 05:30 PM)
499 Megtekintések
Abel_B
Student
Beállítások
Sziasztok! 
Az ügyben írok, hogy ti tapasztaltatok-e a telefon megvétele után túlmelegedést? 
Az S24-em vadiúj, tegnap lett véve, és kicsit jobban melegszik a kelleténél. Nem brutál módon, csak kellemetlen. Szerintetek mi lehet a probléma?
A válaszokat előre is köszi!

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
valamennyire melegszik, de melegben nem csoda. annyira nem melegszik, mint az S22-őm régen, de kicsit jobban, mint az S23 Ultra

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
Abel_B
Student
Beállítások
Köszi a válaszokat, hát igen, irdatlan meleg van, valószínűleg emiatt is lehet. Mostanra jobb a helyzet, miután frissítettem mindent, az extrém melegedés is elmúlt.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
5 Válaszok
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
valamennyire melegszik, de melegben nem csoda. annyira nem melegszik, mint az S22-őm régen, de kicsit jobban, mint az S23 Ultra
CsabaSz
Samsung Expert
Beállítások
szia, nekem S24 Ultrám van, az is melegszik kicsit, ha ebben a csodás nyári időben használom, ami az elmúlt napokban volt. Ha nem vészes, akkor nincs baj, a melegedéshez hozzájárul a külső hőmérséklet.
Megoldás
Abel_B
Student
Beállítások
Köszi a válaszokat, hát igen, irdatlan meleg van, valószínűleg emiatt is lehet. Mostanra jobb a helyzet, miután frissítettem mindent, az extrém melegedés is elmúlt.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Ebben a melegben nem csoda, ha használat miatt a szokásosnál picit jobban melegszik a telefon.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Plusz új telefonnál előfordulhat ez, amíg beáll a normál működés.