Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

S 22 ultra hívás probléma.

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-12-2022 11:49 AM)
473 Megtekintések
UteGabi
Navigator
Beállítások
Sziasztok.
Nem rég lecseréltem a Note 20 Ultrámat egy s 22 Ultrára és rögtön hibákba futottam! 
Az első az volt, hogy átköltözés után a Bluetooth kapcsolat a fülhallgatómmal érdekesen műköködött.A zenét ugyan játszotta de a telefonon semmit nem tudtam csinálni közben mert a képernyő villogott folyamatosan szinte az újjlenyomatot sem tudtam olyan gyorsan aktiválni de ha sikerült akkor sem lehetett semmit csinálni.Abban a pillanatban ahogy megállítottam a zenét mintha mi sem történt volna működött minden.Ha újraindítottaam folytatódott a vibrálás a képernyőn!
Ezért tegnap csináltam egy gyári visszaállítást recoveryből miután ez helyrehozta a problémát megnyugodtam de egy újabb jött helyette.
Nem tud senki hívni engem csak üzenetet kapok a hívásról
A híváslistában benne van a hívó száma és ha rámegyek az infó gombra ott írja,hogy a szám blokkolva lett!
Na most én senki számát nem blokkoltam egyedül a rejtett számok vannak blokkolva és a beállításokban sem találtam erre opciót!
Én tudok hívni bárkit....
A sim kártyát is kivettem megtörölgettem visszatettem de semmi változás...

Amúgy Yetteles vagyok...

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
UteGabi
Navigator
Beállítások
Köszönöm mindenkinek a támogató hozzászólásokat megoldódott a probléma!
Én használom az Eset mobil securityt már hosszú évek óta megelégedéssel sok problémától, vírustól kímélt meg de most ő okozta a problémát mert be volt állítva a "rejtett számok"blokkolása és valamiért az összes bejövő számot annak tudta be és blokkolta őket!Kíváncsiságból kiiktattam ezt az opciót és azóta pöpec minden!😊👌Remélem így marad!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

14 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Próbáld meg, hogy a beállításokban kikapcsolod a Volte hívást. Valamiért a Yettelnél ez nem megy rendesen és többen mondták, hogy ez megoldotta a dolgot, pl. nálam is. Ha ez sem megy, esetleg próbáld meg a hálozatbeállítások visszaállítását.
UteGabi
Navigator
Beállítások
Rendben,köszönöm megpróbálom!
0 tetszik
UteGabi
Navigator
Beállítások
Sajnos nem segített egyik tipp sem a helyzet nem változott!😔
Felhívom a Yettelt..
0 tetszik
UteGabi
Navigator
Beállítások
A Yettelnél mág azt sem.értették,hogy mi a problémám!😱 Vigyem szervízbe ennyit tudtak mondani.. 10 perc várakozás után...😡
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Látom a Yettel is annyira ért ehhez mint egy nokedli.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Én nem hinném hogy a telefonnal lenne a baj.
Szerintem a Yettelnél van valami gebasz.
0 tetszik
UteGabi
Navigator
Beállítások
Visszaállítás elött működött semmilyen probléma nem volt a hívásokkal ezért sem értem mi történhetett de szervízbe biztos nem veszem mert ott egy hónapig min.ülnek rajta inkább hivogatom vissza ez embereket mert sms jön a hívásokról aztán egy újabb frissítés hátha megoldja..😥🤔
UteGabi
Navigator
Beállítások
Tettem egy érdkes felfedezést!Kíváncsiságból átváltottam karbantartási módba és úgy próbáltam a hívást és láss csodát működött oda vissza!
De ahogy visszaléptem normál üzemmódba már jött is az sms nem.fogadott hívásról és persze továbbra sem tudok hívást fogadni csak kezdeményezni
..elég fura...🤔
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások
  • A recovery-s visszaállítás után töltöttél vissza adatot Smart Switch-ből?
  • Kérlek tudnál küldeni egy teljes, avagy az egész oldalt lefedő képernyőképet a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai menüről?
  • Valamint jó lenne egy képernyőkép a Hívás➡⋮➡Beállítások➡Számok blokkolása menüről, illetve a Hívás➡⋮➡Beállítások➡Számok blokkolása➡Kéretlen és csaló hívások blokkolása lapról.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik