Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Rejoy

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-03-2024 08:22 PM)
285 Megtekintések
grétaa
Explorer
Beállítások
Sziasztok! 

Esetleg valaki már adott el Rejoy-on keresztül telefont, ha igen, mik a tapasztalatok?

Köszönöm a segítséget!😊

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
2 hét alatt került fel az oldalra, ezidő alatt cseréltek akkut benne, egy előzőleg márkaszervizben javított készüléken.
Az összeg olyan 1-2 hét alatt meg szokott érkezni.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

9 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Első alkalommal egy Note10+-t adtam el, az 1 hét alatt eladásra került.
Pár hónapra rá egy Note20 Ultrát adtam el, az legalább 2 hétig tartott, elég "kalandos" módon.
grétaa
Explorer
Beállítások
Miért volt kalandos? Pénzt mennyi időn belül utalták neked?
0 tetszik
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
2 hét alatt került fel az oldalra, ezidő alatt cseréltek akkut benne, egy előzőleg márkaszervizben javított készüléken.
Az összeg olyan 1-2 hét alatt meg szokott érkezni.
SzabolcsSensej
Helping Hand
Beállítások
Igen 2 telefont is.kb egy hét volt.bevizsgáltak.elfogadtam az ajánlatot.Azonnali fizetés,de volt hogy normál eladás 30nap...mindkét esetben pár nap múlva át is utalták,végig email-en keresztűl ment az info.Én elégedett voltam
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én is adtam már le egyszer. Nekem elég hosszú idő volt, feladástól számítva majdnem másfél hónap volt mire utaltak, de egyébként okés volt.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Egy ismerősömmel viszont előfordult, hogy a Note20 Ultrajára azt mondták, hogy törött és csak a negyed árat fizetik ki. Amikor visszakérte, mégis kifizették neki majdnem a teljes ajánlott összeget. 😅
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

A párom adott már el itt! 
Könnyű, gyors, egyszerű! 

GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Igen, én kettőt is, de öcsém és több ismerős is adott már ott el telefont. Nekünk semmi gondunk nem volt, gördülékenyen ment minden. Ha nem akar az ember az eladással sokat törődni, akkor nem rossz opció.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Eddig ~15 készüléket adtam el a platformon, az ebből levont következtetések alapján egy tízes skálán nyolcast adnék, ha ajánlani kéne másnak a szolgáltatásukat. 1-2 esetnél volt gyanús, hogy hazudni próbáltak a készülék állapotáról (nem sikerült reprodukálni a problémát, amit felmértek).

Telefont viszont inkább nem vennék onnan, amiről a PROHARDVER topicja is tudna tanúskodni, de erősen ki lett ürítve a topic: https://prohardver.hu/tema/re_felujitott_okostelefonokat_kinal_a_rejoy/friss.html

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik