Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

okosóra e sim akativálás

(Témakör létrehozásának dátuma: 04-12-2021 05:09 PM)
7171 Megtekintések
Csaba76
Journeyman
Beállítások

Tiszteletem!

Mielőtt e sime-es okosórát vásároltam volna utánanéztem,hogy a Vodafone tudja-e kezelni.

Az oldalon is ,a telefonos ügyfélszolgálaton is azt az infót kaptam ,hogy igen. 

Üzleti csomagban van a telefonszámom.A telefonom Samsung Galaxy A52.

Vásároltam egy Samsung watch 4 classis e sim-es okosórát.(neten rendeltem céges számlára)

Székesfehérváron a Vodafone üzletben szerettem volna aktiváltatni az órát e sim-esre.

Az első alkalommal elutasítottak. Indoklás: az órán nincs kamera és nem tudja beolvasni a QR kódot !

A Tcom- nál szintén elutasítottak .Indoklás: Nem a Tcom-vettem az órát és így nem lehet aktiválni náluk.

Visszamenetem a Vodafone-hoz ,hogy segítsenek ,mert a telefonos ügyfélszolgálat is megerősítette,hogy megoldható és az oldalon is fent van ,h tudják kezelni az e simet.

Válasz: A telefonom dual simes nem lehet e simet rárakni  . Rendben ,küldünk egy kódot, és QR kódot és oldja meg magának otthon ha tudja ! 

Felhívtam a céget ahonnan rendeletem,hogy nem kell az okosóra mert Magyarországon nem tudom használni,vegyék vissza ! 

Válasz : Nem veszik vissza ,mert céges számlára lett vásárolva és nem kötelesek visszavenni ezért. 

Mindez 3 nap ide-oda szaladgálás és telefonálás... 

Van-e ötlete vkinek ?

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Members_6EQbYK2 

Szia,

Megosztod velünk is, kérlek?

Sanko69
Apprentice
Beállítások
Szia!
Tudnál segiteni hogy aktiváltad az esimet galaxy watch 5 pro van.
0 tetszik
Csaba76
Journeyman
Beállítások
Szia ! Nem tudtam aktiválni az e simet
0 tetszik
Sanko69
Apprentice
Beállítások
Szia!
Nekem közben sikerült yettel simmel.
Először fizikai sim kell mindegy hogy előfizetéses vagy feltöltös.
Beteszed a teloba használod.utána ingyenesen váltasz a szolgáltatonál esimre.
Fontos hogy ne vedd ki a fizikai simmet mert csak így tudod a qrkodot beolvasni és automatikusan feltelepiti az órádra az e simmet.
Óra beállítások-mobicsomag választás-utána kiválasztott a fizikai simmet ami már nem ütközik,de felajánlja a kódbeolvasást.utána automatikusan felrakása az órára az e simmet.
Természetesen a fizikai sim nem működik,de az órával tudsz telefonálni.
Természetesen mindezek előtt az órát párosítani kell a galaxy weareble programmal.
0 tetszik
Csaba76
Journeyman
Beállítások
Igen
0 tetszik
Csaba76
Journeyman
Beállítások
Ez a Vodafone-nál is működik?
0 tetszik
Csaba76
Journeyman
Beállítások
Telefont és az órát is tudom használni ?
0 tetszik
Sanko69
Apprentice
Beállítások
A yettelnél vagy óra vagy telefon.
A tcomnál 1esim és egy fizikai sim ugyanazzal a számmal.itt tudod mind a kettőt használni
MickyM9999
First Poster
Beállítások
Vodás esim watch4 lte problémám van. Korábban működött, most is felmegy a hálózatra: sms-t fogad és küld is.
De. Hívás az istennek sem. Se ki, se be.
Factory reset megvolt. Van ötletetek?
0 tetszik
DezsoCsaba
First Poster
Beállítások

Ugyan ez a probléma, Vodafone esim + Watch5 lte:

Felmegy a hálózatra: van 4G mobilnet, sms-t is fogad és küld, viszont telefonhívás nem. Se kimenő, se bejövő hívások...egy darabig próbálkozik, majd foglaltat jelez kimenő hívásoknál.
Factory reset is megvolt. Van azóta ötletet, vagy megoldás?

0 tetszik