dátum: 18-05-2020 09:59 AM
dátum: 19-05-2020 09:45 PM
Kicsit körmére néztem a hírnek, amit jól tettem, mert elsiklottam a tartalmi lényegén, ami nem más, mint Magyarország első autós szafari parkja nyílik Szadán holnap! Merthogy ilyenre eddig még nem volt sosem példa. Eleve fura szafarit emlegetni Európa szívében, de elstartol a projekt.
Ifj. Richter József cirkuszigazgató a színház.org-nak tett interjújában elmondta, hogy a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került mind a Magyar Nemzeti Cirkusz, mind a Richter Flórián Cirkusz; és ahelyett, hogy adománygyűjtésbe kezdtek volna, inkább kidolgoztak egy akciótervet, ami tulajdonképpen a Safari Park.
A látogatók a parkban: zsiráfokat, elefántokat, tevéket, lovakat, szamarakat és zebrákat is szinte testközelből láthatnak – amivel egyedülálló élményt biztosítanak. 5 hektáros területről, illetve mint egy száz állatról van szó.
Limitált autót engednek be, így az online regisztráció elengedhetetlen: https://magyarnemzeticirkusz.hu/szafari/
Árban: felnőtteknek 2 ezer, gyerekeknek 1,5 ezer forint.
Térképe a PArknak:
dátum: 19-05-2020 09:51 PM
Remek válasz az anyagi problémákra
Nem egyből sírás lett belőle, hanem leültek és kidolgoztak egy egyedi és érdekes megoldást. Remélhetőleg nem csak a vírus idején lesz ez a lehetőség és lesz elég érdeklődő, hogy fenntartható maradjon akár egy évben időszakosan is, amíg a Cirkusz nincsen úton.
Ezekben az időkben kifejezetten jó közelebb kerülni az élővilággal, számomra nagyon megnyugtató tud lenni az állatok közelsége és az, hogy csodálhatom őket. Nekem már elég egy kacsa család is a Balaton parton, de azért itt jóval egzotikusabb állatokkal is találkozhatunk
dátum: 31-05-2020 11:36 PM
Szia Jujupemm!
Ez hatalmas kezdeményezés!
Meg is fogom nézni amint időm engedi, mert a környékben lakom!
😊
Köszönjük, hogy megosztottad velünk!
Szép estét neked!
Üdv.:
AnitaI.