Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mobilnet probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-06-2022 01:30 PM)
696 Megtekintések
Pheidra
Explorer
Beállítások
Lassan egy hete nincs mobilnet, Yettel előfizetéssel, külföldön (Németország)használva.  A Yettel szerint jött egy olyan frissítés a Samsungokra, ami tömeges problémát okozott. Nekem azt tanácsolták állítsak be új APN-t ami olyan 2 óra múlva megoldotta a problémát, de pl most sincs netem.  A páromnak szintén ugyanez, mindketten Samsung Galaxy S20FE készülék van. Valakinek hasonló probléma, és sikerült valahogy megoldani?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Pheidra
Explorer
Beállítások
No, azóta "megjavult" a dolog úgy néz ki, szóval biztos nem a mi készülékünkben volt a hiba. Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget! :smiling-face:

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

9 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

El tudnátok kérlek küldeni egy képernyőkép formájában a mobilnetes APN beállításait?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Pheidra
Explorer
Beállítások
Ez az, ugyanaz mint eredetileg volt és ugyanúgy nincs mobilnet. Néha pár órára visszajön aztán megint semmiScreenshot_20220702-063855_Settings_45248_1656736747.jpg
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A következő konfigurációt próbáld ki a képen látható profilban:

• APN típusa: default,supl,xcap
  • APN protokollja: IPv6

Ezek után nyomj a jobb felső sarokban található Ment gombra és indítsd újra a készüléket, majd nézd meg újból, mi a helyzet.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Pheidra
Explorer
Beállítások
Köszönöm, megpróbálom
Pheidra
Explorer
Beállítások
Nem, sajnos most sem jó
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ebben az esetben állítsd vissza a protokollt IPv4-re, indítsd újra a készüléket és nézd meg újból, mi a helyzet.

0 tetszik
Pheidra
Explorer
Beállítások
Sajnos így sem megy
Szerintem nem a telefon beállítással van baj, mert akkor egyáltalán nem menne. Napközben egyszercsak van net órákig aztán megint nincs. A lefedettség is jó. Próbáltam átállni másik szolgáltatóra de azokra nem is kapcsolódik. Itt szerintem a roaminggal van baj, de a Yettel nem csinál semmit.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szoftveradatokról tudnál kérlek képernyőképet küldeni, mindkét készülék esetében?

0 tetszik
Megoldás
Pheidra
Explorer
Beállítások
No, azóta "megjavult" a dolog úgy néz ki, szóval biztos nem a mi készülékünkben volt a hiba. Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget! :smiling-face: