dátum: 09-06-2020 06:23 PM
Sziasztok!
Gondolom, nincs olyan Budapesten élő, aki ne találkozott volna ittléte alatt bármelyik miniszoborral. Akarom írni, a Kolodko-miniszobor gyűjteményre gondolok, ami nem olyan régen újabb taggal bővült, amihez "Süsü, a sárkány" csatlakozott, amit a Kossuth térhez közel találunk, pontosabban itt: https://www.google.com/maps/place/S%C3%BCs%C3%BC+miniszobor/@47.5037286,19.0497699,15z/data=!4m5!3m4...
Ha még nem találkoztatok minddel, akkor mindenképpen javaslom, hogy egy szép napos hétvégén járjátok be Budapestet, mert nagyon szép művekről van szó. Mellesleg, ha a Google Maps-be beírjátok a "miniszobor" szót, akkor szintén kiadja a szobrocskák pontos helyét, amivel egyszerűbben megtaláljátok:
Ha pedig megvoltak a budapestiek, akkor irány a Balaton partja, ugyanis Tihanyban is találhattok egyet, ami Gombóc Artúrt ábrázolja a Tihanyi Apátság közelében!
Nektek melyik a kedvenc szobrocskátok? Van esetleg közös képetek az egyikkel, vagy többel, amit megmutatnátok?
dátum: 09-06-2020 06:45 PM
Szia Krisztián!
Személy szerint még nem találkoztam egyik miniszoborral sem, de valószinűleg azért, mert nem figyeltem, nem kerestem őket .
Megfogadom tanácsodat, legközelebb ha Budapesten járok ellátolag egy-kettőhöz.
dátum: 10-06-2020 10:37 AM
Szia Krisz!
Imádom ezeket a miniszobrokat, mindig figyelem a várost hátha látok egyet. Viszont sosem kerestem rá, meghagyom meglepinek egy-egy séta során.
Az eddigi kedvencem a Mini Tank szobrocska: