Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Milliméter háború elé nézünk?

(Témakör létrehozásának dátuma: 4 hete)
41 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Elmélkedéses cikkel készülnék felétek, ugyanis a Galaxy A36 5G legújabb renderfotói, illetve a hozzákapcsolódó tények arra adnak következtetni, hogy 2024/25-ben a mm-eken lovagolnának a gyártók.

Kezdenék mindent ott, hogy a Galaxy Tab S10-eknél sikerült 0.1mm-t lefaragni a termékek vastagságából, majd pedig nem sokára hozzák azt a Galaxy Z Fold Special Edition néven emlegetett terméket, amely a legvékonyabb Galaxy Z-termék jelzőjével fog bírni. A most kikerült Galaxy A36 5G fizikai adottságainál pedig egy olyan szám mutatkozik, ami a Galaxy A-harmincasok történelmében még sosem volt jelen.

2-1-2048x1152

Ebből gondolom azt, hogy a jövő évben sok terméknél az lesz a húzó USP, hogy az elődjéhez képest sikerült lefaragni a vastagságból.

Szerintetek kellenek a vékony telefonok? Engem speciel nem igazán zavar, ha egy termék vastag, mert legalább ad egy biztonságot, hogy ha véletlenül ráülők – ugyanis farzsebben hordom – akkor se lesz nagy baj nála.

Ti méként látjátok?

Üdv.:
K

Ötletet innen loptam: Galaxy Világa

4 Válaszok
SzabolcsSensej
Voyager
Beállítások
Számomra nem igazán fontos ez...persze ne legyen olyan vastag,de pl mikor az S10+ volt,lekerkítés miatt és vékonysága miatt,szinte már nyomta a tenyerem,most a s23 viszont se lekerkítés semmi,sokkal kényelmesebb fogni :smiling-face: mindenkinek más más.én pl soha nem használok tokot.
Utálom az érzetet,így jobban kézre esik😊
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem itt is van egy optimális vastagság, amit érdemes tartani, mert utána kifejezetten rossz fogást fog eredményezni.
0 tetszik
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

nem igazán foglalkoztat a dolog :smiling-face: 

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások
Én elvagyok a mostani telefon méretekkel
0 tetszik