dátum: 01-07-2020 08:50 AM
Hogyan használd a Vezeték nélküli töltésmegosztást
Ha egy barátod vezeték nélküli töltésre alkalmas eszközének – például egy Galaxy Buds, Galaxy Watch Active2, vagy egy másik, a technológiát támogató telefon – akkumulátora kezd lemerülni, kisegítheted egy kis extra töltéssel Galaxy S10e | S10 | S10+, Galaxy Note10 | Note10+ vagy Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra 5G készüléked használatával.
Egyszerűen kapcsold be a „Wireless PowerShare” funkciót az értesítési panelen, majd helyezd a másik eszközt a telefon középső részére úgy, hogy a hátlapjuk összeérjen. Amikor eleget töltött (ez azon is múlik, hogy mennyire érzed magad nagylelkűnek!), egyszerűen válaszd szét a két eszközt, vagy várj, amíg a másik eszköz teljesen fel nem tölt.
Hogyan használd a Kettős töltés funkciót
Miközben vezetékes töltővel töltöd Galaxy S10e | S10 | S10+, Galaxy Note10 | Note10+ vagy Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra 5G készüléked, közben egyidejűleg más eszközt is tölthetsz a Kettős töltés funkciót használva.
Mutatjuk hogyan:
dátum: 08-07-2020 12:19 AM
Szia Máté!
Én sokszor használom a vezetéknélküli töltésmegosztást, amikor a BUdom éppen merülőben van ls használni akarom még a nap folyamán. Hasznos kis dolog és egyszerű a használata. Ha valakinek van ilyen lehetőség a telefonjában használja bátran.
Üdv AndrasK
dátum: 08-07-2020 08:14 AM
Szia!
Engem már húzott ki párszor a "slamasztikából".😅
Volt, hogy elfelejtettem feltölteni az okosórám, de ugyanígy jártam már a Buds-ommal is, ezért nagyon hasznosnak tartom.
Igaz, nem használom olyan sűrűn ezt a funkciót, viszont megnyugtató a tudat, hogy bármikor igénybe vehetem szükség esetén. 😇
Üdv,
Móni
dátum: 08-07-2020 09:10 AM
Sziasztok!
Egy hete ruháztam be egy Buds+ fülesre, de már csontra merült volna, ha a Wireless PowerShare nem menti meg 😅
Egyébként munkatársak Samsung óráin is segítettem már így párszor.
Hasznos kis dolog ez!
dátum: 26-07-2020 02:57 PM
Szia Máté!
Ez egy nagyon hasznos funkció!
Én is szoktam használni, van egy S10es készülékem és a Galaxy Budsomat szoktam rajta tölteni napvégén, mikor lenerül!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 26-07-2020 09:15 PM
Sziasztok!
Nagyon kis remek funkció a vezeték nélküli visszatöltés, az okos kiegészítőket alkalomadtán lehet tölteni, de sajnos még mindig nem veszi fel a technika a versenyt a hétköznapi vezetékről való töltéssel, pláne ha az gyors töltő. Ha a telefonon van egy kicsit vastagabb szilikon tok, akkor pedig már sajnos nem feltétlenül működik azon keresztül.
Üdv
Niki
dátum: 27-07-2020 11:27 AM
Szia Máté!
Köszönjük, hogy bemutattad nekünk ezt a funkciót. Amikor ez a funkció megjelent az S10-es szériával, már akkor imádtam. Azóta pedig rengetegszer használtam és húzott ki engem vagy a barátaimat a csávából. Többnyire két telefonnal közlekedem, így ez a funkció nagyon hasznos ha éppen lemerülőben van az egyik telefon.
dátum: 27-07-2020 01:51 PM
Szia Máté!
Amikor ezt a funkciót a konkurens bemutatta rendkívül szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Miért jó nekem, hogy az én telefonom mák töltök más készüléket is?
Aztán a Samsung is bemutatta és egyből értelmet nyert, hiszen nálunk nem csak más készülékeket hanem a tartozékokat, mint az okos órákat és a Budsot is lehet tölteni. Azóta bárhova megyek az óra töltője otthon pihen, ahol biztosan nem fog elveszni 😄
dátum: 11-01-2023 07:12 PM