Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Leszűkül az A széria jövőre?

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-12-2022 10:14 AM)
170 Megtekintések
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Sziasztok,

Évek óta pörög a Galaxy A széria, a legnépszerűbbek pedig az A50-es telefonok. Pedig ott volt az A71 és A72-es készülék, amiben  jobb kamera vagy hardver volt, de azt rebesgetik, hogy megszűnik az A7x-es vonal teljesen. Ugye az A73 már nem volt nálunk kapható, és azt pletykálják, hogy más piacra sem fog érkezni jövőre A7x-es készülékekből, így az A54 lesz a "csúcs" az A szériában.

Tiborko_0-1671700301561.png

(forrás:GSM Arena

Egyenlőre úgy néz ki, hogy sem S22 FE vagy S23 FE nem lesz jövőre, ellenben a Galaxy S23 szériát már február első hetében leleplezhetik. 

Mit gondoltok erről?

7 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Ha lesz telefotó bennük akkor OK, a sok makró és mélység helyett.
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szerintem érthető a lépés, a 70-es széria és az Fe széria elég összecsúszott mára. Ha az 5X széria kap majd mondjuk egy 2X optikai zoomot emiatt, az nagyon szuper lenne. Ami szintén jó lépés, hogy majd az S21 Fe és S22 tovább maradna piacon és ezekkel töltenék be az űrt az 5X és S23 között. Ez véleményem szerint azért is jó lépés, mert eleve hosszú a terméktámogatás, nem kell évente teljes új portfólió és így kevesebb készüléket kell támogatni, ha szűkül kicsit a portfólió. Azzal viszont egyetértek, hogy az A széria alját is jó lenne kicsit feljebb vinni, mert azok nagyon alapok és árban sem a legkedvezőbbek.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Amennyiben az A54-be is Snapdragon SoC kerül és megnövelik 6,7"-re a képernyőméretet, egyetértek a döntéssel. Mindig is az A széria tetejét céloztam meg, főleg ezen tulajdonságok miatt.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Ígyis elég magasak voltak a felső A szériások ára, főpeg a konkurrenciához viszonyítva. Én úgy vettem észre, hogy az emberek nem akarnak költeni 180 ezer forintot egy A szériásra, maximum 120-130-at, mivel tudják, hogy csak középszintet vesznek. Sokkal jobb döntés lenne, ha az A7x helyett tartanák az FE szériát ismét sok színnel és 200 K körüli árral. Ezzel meg lehetne célozni a sima S széria és az A közötti közönséget, akik ráadásul hajlandóak többet kiadni szinte ugyanazért, hogy S-sel és nem A-val kezdődik a neve.
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Köszi szépen az infókat! 😁

0 tetszik
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Lehet nem is gond, ha nem lesz annyira sok..:) 

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Nem lenne rossz, áttekinthetőbb lenne a széria :smiling-face:

0 tetszik