Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

KÉPKÜLDÉS EGYSZERŰEN, DE MIVEL?

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-04-2024 07:17 PM)
453 Megtekintések
Emily26A
Pioneer
Beállítások

Az M53-asomban tényleg jó a kamera, amiért vettem, de én még mindig nagyon tanuló vagyok, ezért kérem ismét a segítségeteket:

Szeretném időnként a fotóimat egyszerűen és gyorsan továbbítani valakinek, ehhez most ajánlották, hogy telepítsem le a Play Áruházból a WhatsApp-ot vagy a Viber-t. Fogalmam sincs mi a különbség a kettő között:

Melyiket válasszam?? Amit egy ilyen ügyetlenke is, mint én, könnyebben tud használni.

Köszönettel várom a segítő választ!

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Ha az illetővel személyesen találkozol és Androidos mobilja van, legegyszerűbben és leggyorsabban a QuickShare-rel továbbíthatod neki. Ha nincs ott, akkor lehet feltenném felhőbe (pl. Google Drive vagy Google Photos) és ott nézze meg, onnan töltse le. Ha üzenetküldő app, akkor én a Whatsappot mondanám, feltéve, hogy a másiknak is van Whatsappja.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
10 Válaszok
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Ha az illetővel személyesen találkozol és Androidos mobilja van, legegyszerűbben és leggyorsabban a QuickShare-rel továbbíthatod neki. Ha nincs ott, akkor lehet feltenném felhőbe (pl. Google Drive vagy Google Photos) és ott nézze meg, onnan töltse le. Ha üzenetküldő app, akkor én a Whatsappot mondanám, feltéve, hogy a másiknak is van Whatsappja.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Emily26A
Pioneer
Beállítások

Kedves Tamás!

Nagyon köszönöm a választ! A Whatsapp lesz a megoldás.

Szép estét, Emily26A

Emily26A
Pioneer
Beállítások

Ajjaj! Bajban vagyok! Az Üzenőalkalmazások címszó alatt csak WhatsApp Business-t találok. Ez lenne az? Vagy van valahol egy nem üzleti változat is?

Emily26A
Pioneer
Beállítások

Közben találtam egy olyat, hogy: WhatsApp Messenger. Ez kellene nekem normál civil használatra?

Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Igen.
6L3o4
Navigator
Beállítások
Szia Emili!Nekem a WhatsApp jött be.
6L3o4
Navigator
Beállítások
Kedves Emili alkudozni kell aTEMU-val!! NE azonnal,Importante v'a rdki.
0 tetszik
Emily26A
Pioneer
Beállítások

Köszönöm, és örülök a bejelentkezésednek, mert ma volt először, hogy képet küldtem a WhatsAppal. Sikerült a képküldés, de a fogadó valamit nem jónak tartott a szöveggel kapcsolatban. Mindjárt megnézem, és leírom.

0 tetszik