dátum: 16-07-2020 11:14 AM
Sziasztok!
Pár egyszerű lépéssel kreatív és látványos videókat készíthetünk kiskedvenceinkről, a természetről vagy magunkról is.
De először nézzük milyen elven működik a szuperlassítás funkció. A Szuperlassítás funkció 960 fps sebességgel készíti el a felvételeket, azaz 960 képkockát másodpercenként, ami 4x gyorsabb, mint a szimpla lassítás esetén. A visszajátszott felvétel 30fps gyorsaságú. A felvételeket a Galaxy S20 Ultra és a Z Flip készülékek 480 kép / mp sebességgel készítik, majd digitálisan 960 fps-re növelik 32 és 24 másodperces lejátszással.
1 .lépés, nyisd meg a kamerát
2. lépés, lapozz a szuperlassít. funkcióhoz
3. lépés, felvétel
tipp
infó
Az elkészült videókat pedig lehetőség van szerkeszteni, és kedvünk szerint alakítani a felvételt. A csúszka segítségével beállíthatjuk, hol szeretnénk a lassítást
A felvétel lejátszásakor egy automatikusan választott zenét hallhatunk, ami többnyire illik is az adott témához Ha viszont mégsem tetszene megváltoztathatjuk, vagy saját zenét állítanánk be.
A teljes felvételből kivághatunk egy általunk választott képkockát
Ha pedig a felvétel villódzna erre is van megoldás, egy csúszka segítségével korrigálhatjuk a jelenséget
dátum: 16-07-2020 05:42 PM
Szia Evelin!
Köszi szépen a részletes bemutatást, ki fogom próbálni
Üdv: Miki
dátum: 17-07-2020 08:23 AM
Szia!
Köszi az összefoglalót! 😊
Őszintén bevallom, eddig csak kipróbáltam a funkciót, annyira viszont nem használtam ki, ezek után jobban ráfókuszálok, és ha sikerül egy jót összehozni, ide feltöltöm. 😁
Üdv,
Móni
dátum: 19-07-2020 06:19 PM
Szia!
Sokan kérdezik tőlem, hogy ez a funkció mire is jó, miért érdemes használni és hogyan. Ezek után ezt a részletes kis összefoglalót fogom nekik bemutatni!
Szuper lett köszi!
Üdv. AndrasK
dátum: 19-07-2020 06:47 PM
Szia Evelin!
Jó lett nagyon a bemutatás!
Én ezt a funkciót most nyaralásnál használtam párommal. A vízben fürdésnél csodás jeleneteket kaptunk el vele!
Még a vízcseppek is szépen kirajzolódtak a felvételen!
Nagyon szeretjük ezt a szuperlassítás funkciót!
Üdv.:
Anita
dátum: 19-07-2020 09:20 PM
Szia Evi!
Amikor esik az eső, akkor sűrűn használom a szuperlassítás funkciót a Galaxy S10-emen. Remélem a jövőben növekedni fog a felbontása a rögzítési megvalósításnak, mert azért eléggé zajos még kellő fények mellett is. Ettől függetlenül elképesztő, hogy ilyesmit egy zsebben elférő okostelefonnal lehet kreálni.
Üdv.:
K
dátum: 20-07-2020 09:45 AM
dátum: 20-07-2020 01:22 PM
Szia Evi!
Nincs kizárva, hogy a következő tollas telefonnál - amit augusztusban jelentenek be - változni fog a helyzet, hiszen a teaser videójánál eleve a csepp afféle szuperlassítás formában mutatkozik. Legalábbis a cseppnek a becsapodásából arra tudnék asszociálni, hogy a kamerázásra akarnak utalni vele, még pedig az S Pen-re.
Augusztus elején okosabbak leszünk, de nagyon őrülnék, ha ez a kamera funkció tovább fejlődne.
Üdv.:
K