Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hogyan használd szuperlassítás funkciót

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-07-2020 11:14 AM)
849 Megtekintések
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Sziasztok! 

Pár egyszerű lépéssel kreatív és látványos videókat készíthetünk kiskedvenceinkről, a természetről vagy magunkról is.

De először nézzük milyen elven működik a szuperlassítás funkció. A Szuperlassítás funkció 960 fps sebességgel készíti el a felvételeket, azaz 960 képkockát másodpercenként, ami 4x gyorsabb, mint a szimpla lassítás esetén. A visszajátszott felvétel 30fps gyorsaságú. A felvételeket a Galaxy S20 Ultra és a Z Flip készülékek 480 kép / mp sebességgel készítik, majd digitálisan 960  fps-re növelik 32 és 24 másodperces lejátszással.

1 .lépés, nyisd meg a kamerát1 .lépés, nyisd meg a kamerát2. lépés, lapozz a szuperlassít. funkcióhoz2. lépés, lapozz a szuperlassít. funkcióhoz3. lépés, felvétel3. lépés, felvételtipptippinfóinfó

Az elkészült videókat pedig lehetőség van szerkeszteni, és kedvünk szerint alakítani a felvételt. A csúszka segítségével beállíthatjuk, hol szeretnénk a lassítást 

A felvétel lejátszásakor egy automatikusan választott zenét hallhatunk, ami többnyire illik is az adott témához :smiling-face: Ha viszont mégsem tetszene megváltoztathatjuk, vagy saját zenét állítanánk be.

zene2.jpgzene.jpg

zene 3.jpg

A teljes felvételből kivághatunk egy általunk választott képkockát 

képmetsz.jpgképmetsz2.jpg

Ha pedig a felvétel villódzna erre is van megoldás, egy csúszka segítségével korrigálhatjuk a jelenséget 

vill.jpg

7 Válaszok
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások

Szia Evelin!

Köszi szépen a részletes bemutatást, ki fogom próbálni :smiling-face:

Üdv: Miki

MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Köszi az összefoglalót! 😊

Őszintén bevallom, eddig csak kipróbáltam a funkciót, annyira viszont nem használtam ki, ezek után jobban ráfókuszálok, és ha sikerül egy jót összehozni, ide feltöltöm. 😁

Üdv,

Móni

AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Sokan kérdezik tőlem, hogy ez a funkció mire is jó, miért érdemes használni és hogyan. Ezek után ezt a részletes kis összefoglalót fogom nekik bemutatni!

Szuper lett köszi!

Üdv. AndrasK

AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Evelin!

Jó lett nagyon a bemutatás!

Én ezt a funkciót most nyaralásnál használtam párommal. A vízben fürdésnél csodás jeleneteket kaptunk el vele!

Még a vízcseppek is szépen kirajzolódtak a felvételen!

Nagyon szeretjük ezt a szuperlassítás funkciót!

Üdv.:

Anita

KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Evi!

Amikor esik az eső, akkor sűrűn használom a szuperlassítás funkciót a Galaxy S10-emen.  Remélem a jövőben növekedni fog a felbontása a rögzítési megvalósításnak, mert azért eléggé zajos még kellő fények mellett is. Ettől függetlenül elképesztő, hogy ilyesmit egy zsebben elférő okostelefonnal lehet kreálni.

Üdv.:

K

EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Krisz!

Köszönjük a vidit, nagyon jól elkaptad a pillanatot. Szerintem biztos, hogy fognak javítani a minőségen, hátha már az új Note szériával együtt megérkezik ez a változás.
0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Evi!

Nincs kizárva, hogy a következő tollas telefonnál - amit augusztusban jelentenek be - változni fog a helyzet, hiszen a teaser videójánál eleve a csepp afféle szuperlassítás formában mutatkozik. Legalábbis a cseppnek a becsapodásából arra tudnék asszociálni, hogy a kamerázásra akarnak utalni vele, még pedig az S Pen-re.

Augusztus elején okosabbak leszünk, de nagyon őrülnék, ha ez a kamera funkció tovább fejlődne.

Üdv.:

K