Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Heads Up alkalmazás

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-09-2021 11:43 AM)
97 Megtekintések
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Sziasztok,

Bizonyára veletek is előfordult, hogy menet közben az utcán, vagy a folyosón lehajtott fejjel közlekedtetek, éppen a telefont böngészve, és nem figyeltetek az előttetek lévő akadályokra. Sebaj, mert a Google Digital Wellbeing
féle alkalmazás, ami a Heads Up, értesítéseket küld, hogy emelt fővel járjunk, így elkerülve a kisebb-nagyobb baleseteket.

Eddig a Google Pixel készülékeire volt elérhető az app, de hamarosan ellátogat Samsung készülékeinkre is. 

Ti fogjátok használni? 

:smiling-face:

7 Válaszok
TamásT
Samsung Expert
Beállítások
Olyan app kellene ami szól ha megáll a vonat előttem. Egyik nap álltam a peronon, budspro a fülben, sakkoztam a telefonon és annyira belemerültem hogy megjött a vonatom, megállt másfél méterre előttem felszállt mindenki és észre sem vettem semmit. Már intett a kalauz, épphogy fel tudtam szállni még 😂
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Nekem hasonló helyzet a leszállással volt. Éppen az utolsó pillanatban sikerült levetődni. Nagyszerű volt.

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Azért kicsit szomorú jövőkép az, hogy már ehhez is kell egy értesítés :face-with-tears-of-joy:

0 tetszik
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Ötletnek nem rossz, de nem tudom mennyire használható ez élesben... 😅

0 tetszik
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Lassan okosabb lesz a telefon mint a felhasználó.😅

0 tetszik
DavidS01
Samsung Expert
Beállítások

Én a villamoson voltam így, annyira bújtam a telefonom, hogy tovább mentem egy megállót. Lehetne fejleszteni paraméterek beállításának lehetőségével. 

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Tibi!

Már minden hülyeséget kitalálnak és appot fejlesztenek rá.

Üdv. Andris

0 tetszik