dátum: 07-08-2020 09:10 PM
Sziasztok!
Mint tudjátok bemutatta a Samsung a legújabb készülékeit. A TheVR-os srácok kipróbálták és letesztelték az új Tab S7+ készülékünket. Nézzetek rá a videóra nagyon jól összeszedett kis anyagot dobtak össze
dátum: 08-08-2020 11:16 AM
dátum: 10-08-2020 08:16 AM
Szia Józsi!
Köszönjük a megosztást, nagyon jó kis tesztelés lett az biztos. Szerintem nagyon jó, hogy még a tényleges vásárlás előtt kaphatunk egy megbiztható képet a termékekről és jobban megismerhetjük azokat.
dátum: 10-08-2020 12:46 PM
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 10-08-2020 08:13 PM
Sziasztok,
Köszi a linket!
Imádom a VR srácokat ahogy bemutatják a termékeket... egy nyelvet beszélnek a nézőkkel.
dátum: 12-08-2020 11:43 PM
Szia @JozsefZs !
Köszi szépen a videó megosztását. Igaz már korábban láttam, mivel régóta fel vagyok iratkozva a tech csatornájukra, ahol mindenféle kütyüket tesztelnek, vagy éppen szerelgetnek. Jó látni, hogy a konkurens modellhez mérik, főleg úgy, hogy azért ők eléggé Apple pártiak. De nem hozott csalódást a Galaxy Tab S7+, amin mondjuk nem csodálkozom, mert tényleg nagyon jó termék. Volt lehetőségem több napig nyomkorászni egy videós projektünk kapcsán, remélem a közelebbi jövőben kapok egyet hosszabb távra is
dátum: 13-08-2020 08:31 AM
Szia Józsi!
Nagyon jó kis videó! Szeretem ezt a csatornát, jó videókat csinálnak. A termék pedig egyszerűen szuper. Ez a tablet most a piac csúcsa.
Üdv Andrask
dátum: 13-08-2020 08:52 AM
Szia!
Köszi a linket, király teszt!
Tetszik, hogy szinte mindent nagyon alaposan átrágtak, részletesen megnéztek. A tablethez már nekem is volt szerencsém, igaz egy pár percre csak, de nagyon meggyőző volt azalatt.
Már csak a kijelző miatt is inkább ezt választanám a Tab S6 helyett, valószínűleg be is ruházok egyre!
dátum: 13-08-2020 09:18 AM
Szia Marci,
Nekem még nem volt szerencsére élőben kipróbálni az új Tabot, de alig varom, hogy megkaparintsam. Már a bemutatójakor is arra jutottam, hogy inkább erre ruháznék be Tab S6 helyett. Egyrész a kialakítása miatt, másrészt a kétméret miatt. Így jobban megtalálják a vásárlók is a számukra megfelelőbb.
dátum: 14-08-2020 01:20 PM
Sziasztok!
Megnéztem a bemutatót, Nagy részben egyetértek Pistiékkel! Volt szerencsém huzamosabb ideig matatni a készülékkel, és kimondottan tetszik minden tulajdonsága! Hatalmas előrelépés a Tab S6-ról :).