Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy S23 Ultra BMW M különkiadás

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-02-2023 11:13 PM)
1483 Megtekintések
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sziasztok!

Alighogy elstartolt a Galaxy S23 széria, a Samsung máris piacra dob egy limitált kiadást az S23 Ultrából.

Ez a darab az ikonikus BMW M3 E30 típusjelzésú modellnek állít emléket, és elmondható, hogy az egyik legjobban sikerült limitált kiadás a gyártótól.

image

Elég már csak a dobozát megnézni, ami egy valódi E30-as BMW formavilágát idézi meg.

image

Kicsomagolva pedig rengeteg kiegészítőt találunk.

image

Van a csomagban napszemüveg, pumpa, kulcstartó, poszterek, fotókönyv, és egy pohár tartós vezeték nélküli töltő.
A kulcstartóhoz 6 BMW logó tartozik, különbóző korszakokból, amik cserélhetőek.
Továbbá van egy "We Are M" fém plakett is a csomagban.

image
A caomag tartalma.

image
A csomag tartalma.

A készülékhez érkezik egy tok is, ami a G80-as típusjelzésű M3-as hűtőrácsát idézi meg.

Mindemellett a készülék egyedi boot animációval és témával rendelkezik, háttérképekkel és ikoncsomaggal.

image
Egyedi témát kap a készülék.

image

Mindezt megkoronázva, a vásárlók kapnak egy speciális vouchert, amivel lehetőségük van eljutni a BMW Dél-koreai oktató központjába, és egy gyakorlott oktatótól kaphatnak vezetési leckéket.
image

Nektek hogy tetszik az idei év első limitált kiadása ?

Forrás: Sammobile, GSMArena
19 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Jól néz ki, de nem fogott meg.

LordKnightEtingMark
Helping Hand
Beállítások
Érdekes...

Mikor megláttam a címet, egyből arra gondoltam, hogy a debreceni Fórumban az új helyre költözött Samsung Experience Store újra nyitási kampányához készült ez a kiadás, hogy üdvözöljék a hamarosan megnyílló BMW gyárat, meg hogy ezzel is kedveskedjen a Samsung a helyieknek, csillapítva a felkorbácsolt kedélyeket az aksi gyár miatt. 🤔

Tovább gondolva, meg jó lehetőség lenne ez arra, hogy felhívják ezáltal is a figyelmet a gödi akkumulátor gyárra, elnyerve így az ide látogató BMW fejesek figyelmét/kegyeit akkor, amikor betérnek, hogy megszerezzék a Samsung legújabb flagshipjét.

De elolvasva a cikket, kiderül, hogy szó sincs erről, sajnos.

Vagy talán mégis? Mondjuk, lehet, hogy azért még is, mert most olvastam, hogy ezt a debreceni alapkőig eljutó kínai gyárat ugyan csak 2011-ben alapították, de már 2012-ben kizárólagos beszállítója volt a BMW-nek.

Na, de csak viccelek (bár, tényleg elgondolkodtam ezen, mikor megláttam a posztot), semmi szándékom, hogy behozzam ide a politikát, meg az ipari kémkedés, befolyásolás fogalmát. 🙃 😃 😁 😅 🤣

Összegezve: nem igazán értem, mi a lényege ennek, hogy BMW-s lett ez a kiadás, mondjuk kiváncsi lennék rá, hogy a sok BMW fun beruházna-e egy ilyen "ökoszisztémára", ami illik az autójához??? 🥺 🤔

Magamból kiindulva, pedig megfordítom a dolgot: egy Magyar gyártású, Győrben készült olyan 7 személyes Audi TT coupe elnyerné a figyelmemet, amit egy SAMSUNG Note 10+ telefonra specializálnának, kinézetre és ergonómiára egyaránt. Telepakolnák Ringke, Pitaka meg Spigen mágneses telefontartóval és 45W-os vezetéknélküli gyorstöltővel, hogy ne csak a vezető, de az összes utas minden eszköze - telefonok, órák, TWS fülesek folyamatosan, a leghosszabb kiránduláson is hozzájussanak a szükséges energiájukhoz. Természetesen a lökhárítók is ezen kapcsolódó márkák jóvóltából őriznék meg az ütközések után a kocsi épségét, a Victus3 típusú szélvédőkről és visszapillantó tükrökről már nem is beszélve. Az első fényszóró hasonlítana az S10+ kamera elhelyezésére, a hátsó a Note 10+-éra, a kárpit SAMSUNG bőr tokokhoz, 3D nyomott logóval, és a műszerfal pedig a LED View tokok használati kényelmét hozná át az autók világába, természetesen a "sötét mód" és az AOD opció választásának lehetőségével. Egyúttal testre szabható az adatok különböző megjelenési helye és formája, hogy a vezető és az utasok folyamatosan tudják elemezni akár a kocsi, akár a közlekedők különböző "egészségügyi" paramétereit, a pulzus számtól a megtett km-eken át, a lengéscsillapítók vagy a bicepsz testtömeg indexéig, különös tekintettel a dugóban a stressz szintre.
Továbbá a kasznyi időnként változtathatná a színét és az anyagát, melyet az Audi Galaxy Store designer fejlesztői káprázatos munkáikkal töltenek fel, és az onnan egyszerűen letölthető, testre szabható, ahogy a rendszámon látható adatok is, mellyel a többi közlekedésben résztvevőt lehetne elkápráztatni. Ugyanakkor a kerámia alvázburkolat könnyedén tölthető otthon a garázsban egy óriás SAMSUNG vezetéknélküli trió padon, másik két hasonló Audival együtt, de az egyik lehet elektromos roller, vagy akár kerékpár is.
Külön, hosszabb utakra tetöcsomagtartóra szerelhető Thule vésztöltő/powerbank is beszerezhető lenne, amit közösen fejlesztene a győri és a gödi gyár, biztosítva ezáltal a kedves márkahasználok kényelmét, nyugodt életvitelét, mikor autós kirándulásra indulnak.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

És ott van rajta a batár nagy hűtőrács, oh yeah! 😂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ötletes, de magamnak biztosan nem vennék ilyen különkiadásos telókat, nekem nem jelent semmit az, hogy a készülékem megvásárlásával egy-egy márka "reklámfelülete legyek", mert nincs olyan márka, ami iránt annyira elhivatott lennék.😀 Na jó, a Samsung. 😉🙃
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia! 

Azért ez elég király! 

Danny_M
Navigator
Beállítások
A hátlap miert nem kátszódik vagy csak az un. M témát kapott azt annyi...😃
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Egy Fantom Fekete színű készülék van a csomagban.1676708321693_1676708321687_0.png
0 tetszik
Danny_M
Navigator
Beállítások
Ezért az a nagy felhajtás?
Azt hittem legalább valami egyedi készülék van benne.
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Azért megerőltethették volna magukat legalább egy kerámia hatlappal, vagy mitudomén, ha már ilyen dizájnos a speciál kiadás bannerja