dátum: 09-12-2019 12:33 PM
Sziasztok, a videa-n szerettem volna videót megnézni,de semmit nem játszik le. Regisztráltam az oldalra úgy se. Próbáltam,hogy a beállításban engedélyezem a pop-hó és hasonló dolgokat,de nem jött be. Tud valaki segíteni mit csináljak?
Másik kérdésem,hogy a fényerőt hogy tudom automatikusra állítani?
Nemrég vettem a telefont, előtte egy olcsóbb kategória volt,de ilyen alap problémák nem voltak vele.
Köszönöm a segítséget
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 09-12-2019 04:07 PM
Szia!
Milyen böngészőt használsz pontosan?
Kezdésnek kérlek bizonyosodj meg róla, hogy az adott alkalmazás naprakész és töröld az alkalmazásadatait. (Beállítások➡️Alkalmazások➡️Böngésző➡️Tárhely➡️Adatok törlése)
Az adaptív fényerőt a Beállítások➡️Kijelző➡️Adaptív fényerő menüben vagy az állapotsort lehúzva, a "⌄" nyilat megnyomva tudod bekapcsolni.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 09-12-2019 04:07 PM
Szia!
Milyen böngészőt használsz pontosan?
Kezdésnek kérlek bizonyosodj meg róla, hogy az adott alkalmazás naprakész és töröld az alkalmazásadatait. (Beállítások➡️Alkalmazások➡️Böngésző➡️Tárhely➡️Adatok törlése)
Az adaptív fényerőt a Beállítások➡️Kijelző➡️Adaptív fényerő menüben vagy az állapotsort lehúzva, a "⌄" nyilat megnyomva tudod bekapcsolni.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 09-12-2019 04:18 PM
Chromot használok, a tárhely törlés nem segített.
A fényerőt sikerült, köszönöm!
09-12-2019 08:07 PM – szerkesztés: 09-12-2019 11:31 PM
A Videa videómegosztó Adobe Flash Shockwave lejátszót használ, melyet a Google Chrome mobilalkalmazása már nem támogat.
Alternatívaként a Samsung Internetet tudom ajánlani, teszteléseim alapján tökéletesen működik a fentebb említett weboldal.
Azonban a leállított fejlesztésű Shockvawe valószínűleg itt sem lesz hosszú életű.