Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Galaxy A40 videa-n nem játszik le / Automata fényerő beállítás

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-12-2019 12:33 PM)
705 Megtekintések
Dooy84
Student
Beállítások

Sziasztok, a videa-n szerettem volna videót megnézni,de semmit nem játszik le. Regisztráltam az oldalra úgy se. Próbáltam,hogy a beállításban engedélyezem a pop-hó és hasonló dolgokat,de nem jött be. Tud valaki segíteni mit csináljak?

Másik kérdésem,hogy a fényerőt hogy tudom automatikusra állítani?

Nemrég vettem a telefont, előtte egy olcsóbb kategória volt,de ilyen alap problémák nem voltak vele.

Köszönöm a segítséget

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Milyen böngészőt használsz pontosan?

Kezdésnek kérlek bizonyosodj meg róla, hogy az adott alkalmazás naprakész és töröld az alkalmazásadatait. (Beállítások➡️Alkalmazások➡️Böngésző➡️Tárhely➡️Adatok törlése)

Az adaptív fényerőt a Beállítások➡️Kijelző➡️Adaptív fényerő menüben vagy az állapotsort lehúzva, a "⌄" nyilat megnyomva tudod bekapcsolni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
3 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Milyen böngészőt használsz pontosan?

Kezdésnek kérlek bizonyosodj meg róla, hogy az adott alkalmazás naprakész és töröld az alkalmazásadatait. (Beállítások➡️Alkalmazások➡️Böngésző➡️Tárhely➡️Adatok törlése)

Az adaptív fényerőt a Beállítások➡️Kijelző➡️Adaptív fényerő menüben vagy az állapotsort lehúzva, a "⌄" nyilat megnyomva tudod bekapcsolni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Dooy84
Student
Beállítások

Chromot használok, a tárhely törlés nem segített.

A fényerőt sikerült, köszönöm!

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A Videa videómegosztó Adobe Flash Shockwave lejátszót használ, melyet a Google Chrome mobilalkalmazása már nem támogat.

Alternatívaként a Samsung Internetet tudom ajánlani, teszteléseim alapján tökéletesen működik a fentebb említett weboldal.

Azonban a leállított fejlesztésű Shockvawe valószínűleg itt sem lesz hosszú életű.

0 tetszik