Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Frissítés

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-12-2020 07:38 AM)
256 Megtekintések
VÉ
Student
Beállítások

Az lenne a kérdésem, hogy az s20 ultrám tegnap frissült. De sajna nem tudom vele használni a gear manager alkalmazást. Mit tehetek? Így nem működik az FBB5 órám. Vissza lehet állítani a korábbi szoftvert? Hogyan? Köszönöm a választ.

0 tetszik
8 Válaszok
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Hello,

Az FBB5 pontosan milyen óra is lenne?
Első körben próbáld felrakni a Galaxy Wearable appot, a Samsung Gear utódját. Androidot nem tudsz sajnos visszaállítani.

Üdv,
Soma

jozsist
Explorer
Beállítások
s20 ultrám még nem frissült 😪
mi lehet a baj?
0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia.

Javaslom, hogy számítógépre dugd rá, és Smart Switch-csel csekkold, hátha az látni fogja!

Amúgy hol vásároltad?

Üdv.:

K

0 tetszik
jozsist
Explorer
Beállítások
áprilisba vettem 1 hónaposan
vodafonos volt az első tulaj
ott is vette de függetlenül
0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Tudom, hogy a Vodafone-nál is függetlenek a készülékek, de mégsem, mert ráteszik a saját felületüket, amitől másabb, mint egy tényleges független. Egyébként már december elejétől éles az update lehetősége.

Azt tudnám javasolni, hogy a garanciapapírral vagy számlával (mert gondolom adták a vásárlás mellé) vidd be egy márkaszervízbe és szoftverfrissítesd le. Ha nem lenne hozzá, akkor kérd el az előző tulajtól, mert másképp nem foglalkoznak hivatalos úton veled! (Értsd: lopott telefont is bevihetsz, ezért fontos a papíros háttér.)

Üdv.:

Krisztián

0 tetszik
jozsist
Explorer
Beállítások
köszönöm válaszodat😃
0 tetszik
VÉ
Student
Beállítások
Az óra gear fit, régi. A probléma megoldódott, a galaxy store-ból töltöttem le egy újabb gear managert. A Wearable nem látja ezt a típusú órát.
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Vé!

Igen sajnos a régi órákat nem tudjuk megtalálni a Galaxy Wearable appban. Ezért mindig, ha valami ilyen hibát taoasztalunk ugorjunk a Galaxy Store-ba és ott valószínű egy frissítés megoldja a gondunkat. Legyen ez akármilyen Samsumgos applikáció. 

Üdv. AndrasK

0 tetszik