Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Frissítés visszaállítása

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-10-2022 05:53 PM)
3519 Megtekintések
Sanya80
Pioneer
Beállítások
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy frissítve lett s22-es telefonom az új androidra,és azóta sajnos nem igazán tudom használni a telefont,mert megfájdul 2perc után a szemem tőle.Vissza lehet tenni a 12es androidot hivatalos módon?

0 tetszik
17 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Ha a fényerőt lejjebb veszed akkor se jobb?
0 tetszik
Sanya80
Pioneer
Beállítások
Szia!
Nem,próbáltam már mindent.Természetes mód,élénk mód,fényerő le,extra sötétítés be,sajnos nem segített egyik sem.Most vissza tettem a kártyám az s10be,és azt vagyok kénytelen használni.Igazából nem értem,h miért nem hagytak benne egy kapcsolási lehetőséget,h régi féle kijelző,új kijelző.Mert olyan mint ha a kontraszt lenne több,és az bántja a szemem.Aztán lehet tévedek,és nem a kontraszt,de az biztos,h a telefon.
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia, Nem lehet vissza tenni a 12-eset. De most pontosan mi a probléma? Mitől fájdul meg a szemed? A szoftver amit kiküldtek NEM hibás
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia, Nem lehet vissza tenni a 12-eset. De most pontosan mi a probléma? Mitől fájdul meg a szemed? A szoftver amit kiküldtek NEM hibás
0 tetszik
Sanya80
Pioneer
Beállítások
Szia.
Kijelzőtől fájdul meg a szemem.Valamit változtatak rajta az új androidban(fényerő,kontraszt)
0 tetszik
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Szia!
Képfrissítés állítását próbáltad már?
0 tetszik
Sanya80
Pioneer
Beállítások
Szia.
Az milyen néven találom?ÍGY h képfrissítés,én nem találom.Vagy csak én vagyok vak. :smiling-face:
0 tetszik
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Beállítások - Kijelző - Simább mozgás. Ott van "adaptív" és "normál" (nálam legalábbis).
0 tetszik
Sanya80
Pioneer
Beállítások
Köszönöm,este megnézem.Most dolgozni jöttem,és az s10 van nálam.De szerintem nem az lesz a gond,mert azt így,h írtad normálon használtam,de volt adaptívon is,és nem fájt a szemem,amikor android 12 volt.
0 tetszik