Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Filmajánló: Boss Level - Játszd újra!

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-02-2021 03:24 PM)
199 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Kikérném a véleményeteket egy közel jövőben érkező filmről, ami nem feltétlenül biztos, hogy moziban fog debütálni, hiszen Amerikában az Amazon kínálatában is ott lesz. A Boss Levelről volna szó, nézzük az előzetesét:

A Paramount Channelre és a Film+-ra tudnám elképzelni, de mégis látok benne annyi agyatlanságot, hogy várjam. 18 éves karika azért befityeg, de valószínűleg az ***** mészárlásból fakadóan. A főszereplők között Mel Gibson szintén felfedezhet.

Tartalom leírása az alábbi lenne:

"A vérprofi exkatona, Roy, egy meglehetősen kíméletlen helyzetben találja magát: napról napra újra kell élnie saját erőszakos halálát. Tudja, ha szeretné megtörni az ördögi kört, segítőket kell találnia, és ami a legfontosabb, sosem adhatja fel. Mindegyik halála után le kell porolnia magát és folytatni a küzdelmet, mert a kegyetlen játékot csak úgy nyerheti meg, ha újra és újra megpróbálja."

Vélemények jöhetnek!

Üdv:
K

0 tetszik
5 Válaszok
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Én várom, viccesnek és kreatívnak ígérkezik :face-with-tears-of-joy:

KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Csáó!

A teljesség kedvéért azért mutatnám a plakátját, mert az se "normális" fajta. Mellesleg elírtam, mert nem az Amazonra, hanem a Hulu-ra érkezik március első felében!

MV5BNTVkODdiMjAtNmQ5Yy00OThhLTg4MDItYTZlYTFmN2E0M2M1XkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_.jpg

0 tetszik
DavidS01
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

A leírtak alapján nem lehet rossz, és ahogy látom a színészi felhozatal sem átlag alatti.

Köszi az ajánlást!

Üdv

D

0 tetszik
BalazsT96
Samsung Expert
Beállítások

Szia !

Szerintem baromi jó lesz én már nagyon várom!😃

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert