dátum: 26-02-2021 03:24 PM
Sziasztok!
Kikérném a véleményeteket egy közel jövőben érkező filmről, ami nem feltétlenül biztos, hogy moziban fog debütálni, hiszen Amerikában az Amazon kínálatában is ott lesz. A Boss Levelről volna szó, nézzük az előzetesét:
A Paramount Channelre és a Film+-ra tudnám elképzelni, de mégis látok benne annyi agyatlanságot, hogy várjam. 18 éves karika azért befityeg, de valószínűleg az ***** mészárlásból fakadóan. A főszereplők között Mel Gibson szintén felfedezhet.
Tartalom leírása az alábbi lenne:
"A vérprofi exkatona, Roy, egy meglehetősen kíméletlen helyzetben találja magát: napról napra újra kell élnie saját erőszakos halálát. Tudja, ha szeretné megtörni az ördögi kört, segítőket kell találnia, és ami a legfontosabb, sosem adhatja fel. Mindegyik halála után le kell porolnia magát és folytatni a küzdelmet, mert a kegyetlen játékot csak úgy nyerheti meg, ha újra és újra megpróbálja."
Vélemények jöhetnek!
Üdv:
K
dátum: 26-02-2021 04:44 PM
Én várom, viccesnek és kreatívnak ígérkezik
dátum: 27-02-2021 12:27 PM
Csáó!
A teljesség kedvéért azért mutatnám a plakátját, mert az se "normális" fajta. Mellesleg elírtam, mert nem az Amazonra, hanem a Hulu-ra érkezik március első felében!
dátum: 28-02-2021 09:30 PM
Szia!
A leírtak alapján nem lehet rossz, és ahogy látom a színészi felhozatal sem átlag alatti.
Köszi az ajánlást!
Üdv
D
dátum: 28-02-2021 10:18 PM
Szia !
Szerintem baromi jó lesz én már nagyon várom!😃
dátum: 06-03-2021 07:31 PM
Sziasztok.
Én is várom a véleményeket!üdv. AndrasK