Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Feltörtèk a telefonom!!!!

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-08-2022 02:20 AM)
532 Megtekintések
Petra0125
Explorer
Beállítások
Sziasztok! Második hete küzködök...3. Telefonom azóta.. úgy kezdődött hogy képernyő képeket kezdett csinálni magától, napi 7-8-at..aztán észrevettem eltűnt párszàz fotó, majd a beállításaim  sorra megvaltoznak..aztán visszaallìtom őket és kezdődik elölről..az első esetek egy iPhone-ön voltak tart a mai napig.
Most vettem egy Samsung,bíztam benne hogy android, nem lesz ez de itt durvább.. azt írja ki hogy 2 sim van es az egyiknek ez a szàma...:#9286548807 aztán appokat telepít szedi le az adataimat, mindent.... és állandóan a home app akarja használni...az ip cimem is fura...fe 80.....igy kezdődik..most már nagyon elvagyok keveredve...3 telom van és használhatatlan mind...valaki segítsen kérem szépen mert ezt már nem lehet bírni...
Köszönöm: Petra

16 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia

Gmail-t használsz? Megváltoztattad a jelszavad? Emlékszel bármire, ami ezt megelőzte? Telepítettél valamilyen alkalmazást? Ismeretlen számról hívtak, visszahívtad, sms, bármi?

Petra0125
Explorer
Beállítások
A family linket használtam kislányom fiokjàhoz....ami lehet hogy sokat nyom a latban hogy vàlófèlben vagyok...és az exfèrjem mindent megtesz hogy megkeseritse az életem...a sógorom sajnos nagyon ért ezekhez a dolgokhoz lehet h segít neki...de nem tudom bizonyítani pedig már rendőrségen lennék....nincs egy nyugodt percem...és emellett még azt mondják hogy beteg vagyok... nem figyel senki...persze nem...csak 3 telefonom fura hogy ugyanaz a baja...
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Próbáltad a Samsung telefont biztonságos üzemmódban indítani?

A Galaxy készülék elindítása biztonságos módban 

Petra0125
Explorer
Beállítások
Nem,és az a helyzet hogy a diagnosztikaban sem engedi ujra indítani a telefont pedig már pirosan jelzi hogy aktuális lenne.... azt látom hogy pl már 2 beállítás app van...2 telefon funkció...és ide is telepítette magát a home alkalmazás....és az van kiirva hogy felügyelet aktív! Nem tudom mitévő legyek...
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Kapcsold ki a mobilinternetet, a wifit, gps-t. Úgy próbáld meg újraindítani, illetve az alkalmazások közül eltávolítani mindent, ami neked gyanús, nem használod, nem ismerős. 

Petra0125
Explorer
Beállítások
Rendben,megprobalom :smiling-face: köszönöm
0 tetszik
Petra0125
Explorer
Beállítások
Így sikerult ujra indítani:)))
0 tetszik
Petra0125
Explorer
Beállítások
Közben láttam hogy van egy munkaprofil is a teloban...a sim 2 ... és valami alkalmazasok tölt le meta... oldalról, és onnan nézi az alkalmazasaim, leveleim...
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A @Tiborko által leírtak mellett az alábbiakat érdemes még ellenőrizned:

• Beállítások➡Fiókok és biztonsági mentés➡Fiókok kezelése menüben csak az általad használt és felismert fiókok jelenjenek meg.
  • Az alábbi helyeken csak az általad felismert alkalmazások legyenek engedélyezve: Beállítások➡Biometrikus azonosítás és biztonság➡Egyéb biztonsági beállítások
    • Eszközadminisztrátor-alkalmazások
    • Megbízható ügynökök

A bejegyzésben nem teljes számomra az egyértelműség, de az IP-címnél szereplő "fe80"-as érték alakja normálisnak mondható, mivel a legtöbb IPv6-os cím így kezdődik. Az említett, "#9286548807" telefonszámot nem tudom pontosan hol találtad, így közelebb járnék egy képernyőképpel, mivel ez a formátum inkább egy IMEI-re vagy sorozatszámra hasonlít.

Illetve esetleg használtál bármi olyasféle programot, ami az említett, korábbi telefonok között vitte át a személyes adataidat? Itt beszélhetünk például a Smart Switch-ről vagy az iCloud kliensről is.

Emellett érdemes lenne minden fiókodban jelszót változtatnod, valamint ahol tudod, bekapcsolni a kétlépcsős hitelesítési bejelentkezést. Ezen felül az adott fiókjaidhoz kapcsolt felesleges alkalmazásokat és szolgáltatásokat (Facebook, Google esetében biztosan van ilyen) távolítsd el, biztos ami biztos. A telefon esetében a legmélyebb törlés a gyári visszaállítás, ez is erősen ajánlott, amennyiben szoftveres kártevőről lehet esetleg szó.

A fentieken kívül pedig tényleg csak a hatóságokhoz való fordulás maradt, főleg a személyes adatok érintettsége miatt. Ugyan a Community sokféle technikai problémára tud segítségnyújtást adni, azt gondolom, hogy az általad leírt feltételezés már nem a mi szakértelmi és hozzáértési rétegünket célozza meg.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!