Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Enola Holmes: Netflix-film, amit ne hagyj ki az évi filmlistádból

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-09-2020 09:55 AM)
484 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Mostanság eléggé háttérbe szorult nálam a filmezés és a sorozatozás. Youtube-on egy időben nagyon sok csatornát követtem és néztem napi rendszerességgel a közölt videóikat, azonban ezt is már csak múlt időben kell emlegetnem.

Filmekkel az a helyzet, hogy hadilábon állok velük. Sűrűn kerülök olyan helyzetbe, hogy a közzétett előzetesükben ellőnek minden jó pillanatot, ami megalapozná az élményt. Szerencsémre a Netflix idén szeptemberben hozta az Enola Holmes-t, ami könnyed hétvégi kikapcsolódást eredményezett múlt szombaton, mivel nagyon jó lett. Imádtam a főhősnőt!

A történet középpontjában: Enola Holmes, aki annak a bizonyos világhírű bűnüldőzőnek, Sherlock Holmes-nak a húga. A leányzó anyjával él ( a fivérek pedig járják saját útjukat), aki otthon tanítja meg a felnőtt életre, azonban egyik napról a másikra, pont a születénapján magára hagyja. Innen veszi kezdetét a kaland, amit nem szeretnél ellőni.

További érdekesség, hogy Henry Cavill, a Superman és a The Witcher főszereplője formálja meg Sherlock-ot!

Mutatnám az előzetesét:

Ti láttátok már?

Üdv.:

Krisz

10 Válaszok
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Sziasztok!

Megnéztem a filmet, tetszett. Idei film felhozatal üde színfoltja.
Mindenkinek ajánlom.

Üdv: Miki
0 tetszik