dátum: 30-09-2020 09:55 AM
Sziasztok!
Mostanság eléggé háttérbe szorult nálam a filmezés és a sorozatozás. Youtube-on egy időben nagyon sok csatornát követtem és néztem napi rendszerességgel a közölt videóikat, azonban ezt is már csak múlt időben kell emlegetnem.
Filmekkel az a helyzet, hogy hadilábon állok velük. Sűrűn kerülök olyan helyzetbe, hogy a közzétett előzetesükben ellőnek minden jó pillanatot, ami megalapozná az élményt. Szerencsémre a Netflix idén szeptemberben hozta az Enola Holmes-t, ami könnyed hétvégi kikapcsolódást eredményezett múlt szombaton, mivel nagyon jó lett. Imádtam a főhősnőt!
A történet középpontjában: Enola Holmes, aki annak a bizonyos világhírű bűnüldőzőnek, Sherlock Holmes-nak a húga. A leányzó anyjával él ( a fivérek pedig járják saját útjukat), aki otthon tanítja meg a felnőtt életre, azonban egyik napról a másikra, pont a születénapján magára hagyja. Innen veszi kezdetét a kaland, amit nem szeretnél ellőni.
További érdekesség, hogy Henry Cavill, a Superman és a The Witcher főszereplője formálja meg Sherlock-ot!
Mutatnám az előzetesét:
Ti láttátok már?
Üdv.:
Krisz
dátum: 16-10-2020 12:14 PM