Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Elektromos buszok Budapesten

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-05-2022 10:50 AM)
131 Megtekintések
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sziasztok!

Érdekességként írom, hogy a héten Budapesten 2 elektromos busz típust is tesztelnek, az egyik egy MAN a másik pedig egy Mercedes Benz gyártmány.

image

image

A képeket én készítettem Galaxy S22 Ultrával.

9 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi az infót, nem semmi, mik vannak. Merre járkáltak?

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Mindkettő vadul néz ki, az Arrivás vásárlás remélhetőleg össze is fog jönni. Akit egyébként érdekelnek a tesztbuszok, de személyesen nem tudja megtekinteni őket, annak ajánlom az alábbi videókat:

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az MAN e8E jelzéssel, a Mercedes pedig e7 jelzéssel a haaonló nevű járatok vonalán fordul meg.
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Elég pofásan néznek ki. A jelenlegi lepukkant felhozatalhoz képest minőségi változás. 😁
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján maradjunk abban, hogy jó eséllyel maximum a régiek közé fog beférkőzni pár darab ilyen újdonság. Nehezen tudom elképzelni, hogy a BKV a jelenlegi(?) pénzügyi helyzetében meg tud engedni magának ilyeneket.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Ebben én is teljesen biztos vagyok. De mutatóba jók lesznek, meg akik pont ezt fogják ki, azoknak megvan a napi szerencséje. 😅
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Jó látni, hogy folyamatosan nyitunk az zöldebb megoldások felé.

OliverM
Black Belt 
Beállítások

Remélhetőleg lassan lecserélődik az egész flotta, sokat segítene a város levegőjén :smiling-face:

IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Wow köszi az infót, sok csereérett modell van már.